GTA3 nem megy de Vice city megy. Miért?
Igaza van az utolsónak!!!
A GTA III és a Vice City hangulatas össze sem hasonlítható, én mind2-be beleszerettem. A III-nak van meg szerintem az az igazán jó gta-s new yorki gangszteres hangulata, valami fantasztikus. A vice city kicsit oldottabb, kellemesebb közegben van, de komolyabb a játék (mivel nem piti bünözőt alakítunk, hanem a maffiával kell szembenéznünk). Most tolom újra a VC-t és utána majd neki látok a III-nak (így időrendi sorrendben haladok).
San Andreas ide vagy oda, nálam akkor is a Vice City viszi a prímet, már csak a zene miatt is 'TURN UP! THE RADIO!!!'
Utolsónak:
Valszeg azért csak 25 fps, mert nem kapcsoltad ki a frame rate limiter-t a video beállításokban, de az nem is baj, mert "nagyon gyors" gépeken, ahol már látsz változást a kikapcsolásakor, gondokat okozhat, pl.: nem tudsz tolatni, meg ilyenek, úgyhogy hagyd csak bekapcsolva a limitert. Ez érvényes a Vice City-re és a GTAIII-ra egyaránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!