Miért nem megy rendesen a Gta Vice City ezen a konfigon?
Figyelt kérdés
Videókártya:Nvidia Geforce Fx 5200 64Mb
Processzor:Intel Celeron Dual 2.8GHZ
Ram:1GB
Valaki segítsen ha tud mert amikor megvettem ezt a gépet akkor szaggatás nélkül ment rajta és most már eléggé szaggat ezen a konfigon és nem tudom hogy mit csináljak segítségeteket előre is köszönöm!!!
2009. júl. 20. 11:52
1/4 anonim válasza:
A videokártyával lesz a baj, elég gyengécskének tűnik...
2/4 anonim válasza:
a vice cityt akkor is kéne vinnie.
3/4 anonim válasza:
Elvileg futni kéne. Ellenőrizd a videókártya driverét, nézd meg mennyi a szabad memória és, hogy mennyi hely van a hdd-n. De az is előfordulhat, hogy vírus. Szerintem telepítsd újra az os-t elvileg megoldja a problémád.
4/4 anonim válasza:
Driver frissítés! Feltéve, ha még találsz ahhoz drivert.
12:24 és 14:38
Az fx 5200 akkor is egy (NAGYON)alsó kategóriás és szerintem 64 mb vga memóriánál azért többre van szüksége a játéknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!