GTA3 nem megy de Vice city megy. Miért?
Figyelt kérdés
Megvan nekem a gta3 de azt szaggatja míg a Vice Cityt nem,miért?2010. febr. 14. 13:06
1/13 anonim válasza:
Ne sajnáld. Vice City kategóriákkal jobb. Ha már játszottál vele, szerintem úgyse tetszene a három. Amúgy a kérdésedre sajnos nem tudom a választ:(
2/13 A kérdező kommentje:
Bocs rosszúl fogalmaztam meg a kérdést mert elindúl a GTA3 csak borzasztóan szaggat és a Vice City nem
2010. febr. 14. 13:19
3/13 anonim válasza:
Milyen géped van. A maga korában a GTA 3 a közepesen rossz konzolportok közé tartozott (mint most a 4), ezért elég húzós volt a gépigénye, és kész volt bármin beszaggatni. Egyébként szerintem megéri végigjátszani. Nekem is a VC a kedvence, néha mégis előveszem egy végigjátszás erejéig. Bár lehet, hogy nálam közrejátszik a nosztalgia is.
4/13 A kérdező kommentje:
Intel Celeron D 2.53GHZ RAM:247mb Videokártya:IntelR(128mb) de a Vice Cityt akkor hogyhogy szaggatás nélkül viszi?
2010. febr. 14. 13:32
5/13 anonim válasza:
A szűk keresztmetszet az intel videókártya lehet. Vegyél valami olcsót (például AMD HD4550, vagy 4650, ezek 10 ezer körül vannak, de használt is jó), és valószínűleg megszűnik a probléma.. A Vice City azért megy jól, mert azt optimalizált motorra írták (kijavították azokat a hibákat, amik feleslegesen terhelték a gépet).
6/13 A kérdező kommentje:
Kösz sokat segítettél és szerinted erre nem leht mondjuk venni egy ATI Readont?
2010. febr. 14. 14:04
7/13 anonim válasza:
De lehet. Zárójelben én is azt ajánlottam. Az ATI-t 2-3 éve megvette az AMD, ezért mondom AMD Radeonnak. Ettől függetlenül Intellel is ugyan úgy megy.
8/13 A kérdező kommentje:
Kösz most már azt hittem hogy erre a kicsitrégi alaplapra nem lehet rakni jó videókártyát
2010. febr. 16. 19:46
9/13 anonim válasza:
A GTA 3 azért szaggat játék közben, mert az audio anyagot a CD-ről olvassa, míg a Vice City esetében nem, mert telepítéskor lehetőséged van felrakni azt a gépre. Mivel a GTA 3 esetében nem nyílik erre lehetőséged telepítéskor, ezért az a megoldás, hogy letöltöd és feltelepíted a GTA 3 1.1-es patch-et, és a PLAY CD Audio mappájából minden fájlt felmásolsz a játék Audio mappájába. A CD-nek így is bent kell lennie a játék indításakor, mert azt ellenőrzi, de már nem onnan fogja olvasni a cuccot, ezzel jelentősen meggyorsítod a játékot, és a szaggatás eltűnik belőle. Legalább is nekem ez volt a gond. Egyébként azon a gépen, amit írtál, mennie kéne szaggatás nélkül, úgyhogy szerintem nálad is ez lesz a gond.
10/13 anonim válasza:
Egyébként amit az első írt, hogy kategóriákkal jobb a Vice City, az nem feltétlenül igaz. Vannak pozitívumai a GTA 3-hoz képest, de pl. Portland ködös atmoszféráját nem könnyű pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!