Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sos! Ez vírus lenne vagy...

Sos! Ez vírus lenne vagy büntetés?

Figyelt kérdés
Német torrentoldalakat kerestem, mert szetettem volna németül könyvet olvasni, de nem szettem le semmit. Amint ráléptem egyre, a gépem újraindult, s mindig ugyanaz a szöveg jelenik meg németül (nagyjából az, hogy illegális letöltésen kaptak és a bankkártyámat kérik, 48 órán belül fizetnem kell). Most ezzel mit tudok kezdeni? Se feladatkezelőz nem indít, se semmit. Csökkentett módban se jutok előbbre, bejelentkezést követően ez vár. Ha újra raknám a windows-t, az megoldás lenne?

2015. márc. 2. 11:36
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Tényleg köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok, hogy nem kell törölnöm az adataimat és nem a német állam szállt a nyakamra :)

Mindjárt elfoglalom tesóm gépét és megpróbálom megoldani.

2015. márc. 2. 12:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Én akkor is azt javaslom, keress meg valakit, aki ért ilyen szinten a számítástechnikához! Főleg ha az adataidat még meg akarod menteni. (Azt ugye tudod, hogy ha leformázod és újrarakod a rendszert, akkor minden törlődik?)

Legközelebb pedig ne feledkezz meg a biztonsági mentésről!

2015. márc. 2. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!