Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Sos! Ez vírus lenne vagy...

Sos! Ez vírus lenne vagy büntetés?

Figyelt kérdés
Német torrentoldalakat kerestem, mert szetettem volna németül könyvet olvasni, de nem szettem le semmit. Amint ráléptem egyre, a gépem újraindult, s mindig ugyanaz a szöveg jelenik meg németül (nagyjából az, hogy illegális letöltésen kaptak és a bankkártyámat kérik, 48 órán belül fizetnem kell). Most ezzel mit tudok kezdeni? Se feladatkezelőz nem indít, se semmit. Csökkentett módban se jutok előbbre, bejelentkezést követően ez vár. Ha újra raknám a windows-t, az megoldás lenne?

2015. márc. 2. 11:36
1 2
 1/12 Brenya ***** válasza:
Biztos valami vírus. Ha formázod a meghajtót az tuti eltünteti(minden adatoddal együtt. Elöbb azért probáld meg a vírusirtást.
2015. márc. 2. 11:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki a gépet, és ahelyett, hogy magad próbálkoznál, vidd el olyasvalakihez, aki ért is hozzá!
2015. márc. 2. 11:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Keress egy bootolható vírusírtót, írd ki cd-re/pendrivera, az hátha kiírtja.
2015. márc. 2. 11:52
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem tudok bejelentkezéstől számítva semmit, így a vírusírtóval lekéstem :(

Bocsi, de nem vagyok ilyen szintem számítógépguru,meg tudnád mondani, hogyan tudom formázni a háttértárat belépés nélkül? Samsung series 5 ultrabook, windows 7 basic

2015. márc. 2. 11:53
 5/12 anonim ***** válasza:

tessék:

[link]

2015. márc. 2. 11:53
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!!!
2015. márc. 2. 11:55
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert ez sokban különbözik attól, amit én írtam. Ezt bezzeg ki tudod írni, de mást nem. No comment...
2015. márc. 2. 11:57
 8/12 A kérdező kommentje:
A köszönöm az Neked is szólt! Csak hirtelen jöttek a válaszok. Köszönöm a segítségeteket!
2015. márc. 2. 12:00
 9/12 anonim ***** válasza:

Ráadásul fizetős, ahogy nézem. Persze letorrentezheted valahonnan... XD

Amúgy ez egy ransomware, elég sokat írtak ilyenekről az indexen is, stb... olvass utána. Elvileg vannak vírusirtók és programok, amik le tudják irtani, de valszeg tényleg usb-ről vagy lemezről kell majd bootolnod.

Bár annyira nem nagy ördöngösség, de helyedben megkérnék valakit aki ért a gépekhez.

2015. márc. 2. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:

vagy ha mőást akarsz akkor: [link]

a választási listában alul elég sok vírusirtónak az ilyen usb izéje ott van, le is tölti neked ha bepipálod

2015. márc. 2. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!