Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik jobb? Metin2 vs Minecraft?

Melyik jobb? Metin2 vs Minecraft?

Figyelt kérdés

2015. febr. 23. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Melyik a jobb? A gulyásleves, vagy a somlói galuska?

Van, aki az egyiket szereti, van, aki a másikat, van, aki mindkettőt, és van, aki egyiket sem.

Hogy melyik a jobb, azt objektíve nem lehet eldönteni. Mindkettő más jellegű. A maga nemében mindkettő jó játék (és jöhetnek most nyugodtan anyázni azok, akik képtelenek elfogadni, hogy valami attól, hogy nekik nem tetszik, még lehet jó), hogy neked melyik fog jobban tetszeni, azt mi nem tudhatjuk. :)

Nekem egyik sem a stílusom, de mint tudjuk, ízlések és pofonok... :)

2015. márc. 11. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk az azért nem teljesen igaz, hogy nincs jó meg rossz játék, mondjuk a Big Rigs: Over the Road Racing-ről egyértelműen kijelenthető, hogy egy hulladék :D

De tény, attól, mert valakinek egy játék nem tetszik, még az nem lesz rossz.

2015. márc. 11. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem sem a Minecraftot sem a Metin 2-t. Ennek ellenére a Minecraft szerintem egy fantáziadús végtelenül szórakoztató játék lehet. Csak nem nekem. A Metin 2 pedig egy évek óta hanyatló trash játék, amibe a fejlesztői sem fektetnek túl nagy energiát és ez nagyban meg is látszik rajta. Tetézi mind ezt hogy magyar nyelvű, ezzel még jobban bevonzza a sipákolóü 8-12 éves korosztályt. Nekik meg mind egy hogy mennyire gagyi, örülnek hogy az bátyótól megörökölt 1 magos celeronos gépen elfut. A Metin 2 egy alja játék, ez nem szubjektív vélemény, hanem tényállítás...
2015. márc. 11. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!