1/13 anonim válasza:
A metin 2-nél szinte bármi jobb...
2/13 Tengor válasza:
Nem igazán összehasonlítható. Ha kicsit sarkítok, akkor olyan a kérdés, hogy melyik a jobb? A villáskulcs v. a gulyáslevese? Mindkettő piros és itt ki is merült a kapcsolat.
3/13 anonim válasza:
inkább azt írtam volna hogy melyiket ennéd meg villáskulcs vagy a csavarhúzót. kb ennyire értelmes mind2 játék.
4/13 anonim válasza:
jaja, két külön fajta játék, nem lehet összehasonlítani, minedkettő jó, de valahogy szerintem a minecraft jobb:
1) lehet saját szervered könnyen + azt raksz rá/bele amit akarsz
5/13 anonim válasza:
én inkább Minecraftoznék. Metin régi és nagyon gyenge már számomra.
6/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2015. febr. 23. 19:38
7/13 anonim válasza:
Nincs rossz meg jó játék... Metin2 is jó, valamilyen szinten, a kezdetekben. Nyilván régi jtáék, és a grafikája nem olyan, mint az újabb játékoké, de attól még játszható.
Azzal játszál ami jobban bejön, és jobban tetszik... Ne más véleményére alapozzál... Amúgy meg metin2-be is különbség van a sima GF szerver, meg a privát szerverek között... Merőben eltérő, és egyáltalán nem lehet egy kalap alá venni.
8/13 Tengor válasza:
"Nincs rossz meg jó játék" szerintem te nem láttad még a rossz PC játék sorozatot. Azok tényleg rossz játékok. Persze elrettentő példának nagyon jók.
10/13 anonim válasza:
@10:29
Nincs rossz játék?! Ember, max egy másik dimenzióban...
A Metin 2-nek meg ha meg csak annyi hibája lenne hogy régi meg gagyi a grafika...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!