A szórakoztató szó alatt azt értem, hogy nem unom meg 1 nap alatt. Nálam a Minecraft (mod nélkül) fél évet ment megunás nélkül. Még most is játszok vele, de már nem olyan szenvedéllyel mint régen. Ezen kívül még a Metin 2 volt ami lefogott meg a GTA San Andreas. Vannak még olyan játékok (jó ha magyar, de nem muszáj) ami még ma is lefogják az embert? Sok jó játék van, tudom. Cs-t ne írjatok. Várom a választ. :D
Counter-Strike 1.6, Need For Speed összes verziója, Jedi Knight:Jedi academy
2014. ápr. 30. 16:54
2/10 anonim válasza:
De aúgy a CS-nek is van több változata, emg több mód rajt... pl. zombi mód, jailbrake, paintball... Hasonló lövöldözős a CoD2, CoD4... Ha pedig MMO játék kell:
Gates of Andaron
Runes of Magic
Cabal Online
Guild Wars
World of Warcraft
Aion
Star Trek Online
2014. ápr. 30. 16:57
3/10 Hgfeusdj válasza:
Helló!
Én 1 dologgal nem értek eggyet és 1-el igen
eggyetértek: azzal hogy a world of warcraft egy nagyon jó játék. nem véletlenül 12,000 ft kiegészítőnként + 2,700 ft egy hónapra. de mondom. nagyon megéri :D
nem értek eggyet: azzal hogy a CS egy jó játék. Szerintem a CS egy nagyon férresikerült játék. akkor már ha ilyennel akarsz játszani akkor ainkább vedd meg a cod ghosts, vagy a cod bo2-t
2014. máj. 1. 11:08
4/10 A kérdező kommentje:
Én az alatt hogy CS-t ne írjon senki, azt értettem, hogy már Unom. Mostanában LoL-ozni meg WoT-ozni szoktam, de nagyon egyik se köt le. Előző 2 kommentelő, köszönöm a játékokat, de nekem valahogy egyik se jön be. Vagyis az NFS igen, de azt is kijátszottam nem egyszer.
2014. máj. 1. 11:43
5/10 anonim válasza:
postal 2. mármint ha nem ülnek a szüleid melletted miközben játszol.
2014. máj. 1. 18:45
6/10 anonim válasza:
Far Cry 3,2 ,Warframe,No More Room in Hell,Dead Rising 2 ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!