Mi a különbség az Office365 és az Office 2013 közt?
Az Office365 egy előfizetés, aminek a keretében mindig a legfrissebb verziót kapod, jelen esetben ez most az Office 2013. Tehát ugyanaz.
Nem tudom, hogy a főiskolásoknak szánt verzió hogy működik, és létezik-e olyan opció, hogy családtagnak adsz példányt. Mert ha nem, akkor óvatosan telepítsd, mert ki kell adnod az outlook.com-os account-odat, hozzáfér a onedrive-od tartalmához, be tud jelentkezni a skype azonosítóddal... Szóval ez arra való, hogy ha van asztali géped, lapotopod stb., akkor mindenhol ott legyen a szoftver, nem arra, hogy odaadd másnak.
Szomorú ezt olvasni. Mert ha így van, akkor mostanában nem szövegszerkesztést, táblázat kezelést és adatbázis kezelést tanítanak, hanem Microsoft Office felhasználói ismereteket. :(
Aztán amikor bejön hozzánk (pl.), és megtudja, hogy bizony nálunk az .odt a használt dokumentum formátum, és megkapja a LibreOffice-t a gépére, akkor köpni-nyelni nem tud szerencsétlen.
Még egyszer: az érettségiről beszélünk, és nem az informatikai műveltségről. Konkrétan arról a 180/240 perces gyakorlati vizsgáról, ahol egy csomó feladatot kell megoldaniuk a vizsgázóknak, stresszhelyzetben.
Elvárnád, hogy a jogosítványért egy vadidegen autón vizsgázzon valaki, miután egy másikon tanult hónapokig? Pedig a jogosítvány sem arra az egy autóra szól.
Jaaa. Én azt hittem, ez a kettő közel van egymáshoz :-P
Amúgy van olyan szabály, hogy vizsgára a szoftvereket alaphelyzetbe kell állítani? Csak mert az Office kezelőfelülete eléggé testre szabható, és ha valaki a gombok alapján tájékozódik benne, kellemetlen meglepetésekben lehet része. Korábban készítettem elő géptermet vizsgára, de erre már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!