Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lassú az androidom?! (több lent)

Lassú az androidom?! (több lent)

Figyelt kérdés

ZTE BLADE 3 telefonom igen lassú.1 évig gyors volt aztán belassult.Clean Mesterrel felgyorsítottam de semmit nem ért.(több ilyen appot is kipróbáltam nem működtek)vírus nincs rajta

azt mondta egy barátok talán másik launcherrel jó lenne szerintetek mit tegyek?

2015. febr. 16. 13:10
 1/8 A kérdező kommentje:
barátom*
2015. febr. 16. 13:11
 2/8 anonim ***** válasza:
újratelepítés azaz viszaálítás gyári álapotra.minél több az app annál lassabb és hiába törlöd.Felesleges clean dolgokat felrakni rá.
2015. febr. 16. 13:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Eleve ICS-vel érkezett, úgyhogy a legjobb amit tehetsz az tényleg, az, hogy felteszel egy kevesebb memóriát fogyasztó launchert, de az az igazság, hogy 512MB RAM édeskevés már 2015-ben. Ahogy érkeznek az update-ek, egyre nő a memóriaigény, mert már nem ilyen hardverre optimalizálnak.

Én is kénytelen voltam telefont váltani, mert hiába volt a telefon rootolva és kipucolva, az 512 (illetve a szabadon lévő ~130-150) annyira kevésnek bizonyult, hogy azért, hogy tudjam használni elfogadható sebességgel a Google Mapset és tudjak böngészni is, minden egyebet le kellett fagyasztanom, máskülönben elkezdtem őszülni.

Próbálj meg minél kevesebb alkalmazást használni, a felesleges dolgokat letörölni, memóriakímélőbb alkalmazásokra cserélni a jelenlegieket, mert ez nem sokáig fogja már húzni, és döntened kell majd, hogy vagy az idegeid, vagy a pénztárcád járja meg.

2015. febr. 16. 13:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Az ember mindig a jóra emlékszik, lassú volt az a kezdettől fogva. Egy factory resetet megpróbálhatsz, de csodát ne várj tőle.
2015. febr. 16. 13:24
 5/8 A kérdező kommentje:
És a visszaállítás gyári állapotba hogy kell?Vagy ez bonyolult vigyem szakemberhez?
2015. febr. 16. 13:28
 6/8 anonim ***** válasza:
beálításoknál megtalálod.
2015. febr. 16. 13:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat!
2015. febr. 16. 13:31
 8/8 anonim válasza:
Custom ROM megmentheti, haverom Blade 3-ján tökéletesen fut a CM11.
2015. febr. 17. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!