Lassú az androidom?! (több lent)
ZTE BLADE 3 telefonom igen lassú.1 évig gyors volt aztán belassult.Clean Mesterrel felgyorsítottam de semmit nem ért.(több ilyen appot is kipróbáltam nem működtek)vírus nincs rajta
azt mondta egy barátok talán másik launcherrel jó lenne szerintetek mit tegyek?
Eleve ICS-vel érkezett, úgyhogy a legjobb amit tehetsz az tényleg, az, hogy felteszel egy kevesebb memóriát fogyasztó launchert, de az az igazság, hogy 512MB RAM édeskevés már 2015-ben. Ahogy érkeznek az update-ek, egyre nő a memóriaigény, mert már nem ilyen hardverre optimalizálnak.
Én is kénytelen voltam telefont váltani, mert hiába volt a telefon rootolva és kipucolva, az 512 (illetve a szabadon lévő ~130-150) annyira kevésnek bizonyult, hogy azért, hogy tudjam használni elfogadható sebességgel a Google Mapset és tudjak böngészni is, minden egyebet le kellett fagyasztanom, máskülönben elkezdtem őszülni.
Próbálj meg minél kevesebb alkalmazást használni, a felesleges dolgokat letörölni, memóriakímélőbb alkalmazásokra cserélni a jelenlegieket, mert ez nem sokáig fogja már húzni, és döntened kell majd, hogy vagy az idegeid, vagy a pénztárcád járja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!