Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen lassú az androidom?

Miért ilyen lassú az androidom?

Figyelt kérdés

SE Xperia mini PRO telefonom van és mióta frissítettem 4.0-ra azóta nagyon lassú. Már ott tart a dolog hogy amikor hívnak akkor alig bírom felvenni és a nevet is csak pár másodperc múlva jelzi ki, előtte csak a számot látom.

Tudom már hogy ideje lenne lecserélni a telefont de más QWERTY-s telefon nincs ami androidos lenne, ennek nincs utódja :S

2014. márc. 2. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:

Gyenge a telefon a 4.0 - hoz.. és kész

Én is így jártam anno HTC-vel

2014. márc. 2. 17:33
 2/10 A kérdező kommentje:
Arra rájöttem hogy gyenge hozzá. Nem lehet semmit se csinálni hogy gyorsabb legyen?
2014. márc. 2. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Visszarakod a régi android verziót
2014. márc. 2. 18:02
 4/10 Saavedro ***** válasza:
Az android majd kicsattan a frissességtől és egyre többet zabál. Remek.
2014. márc. 2. 18:25
 5/10 Wadmalac ***** válasza:
Válts főzöttre. CM9. XDA-ék tudnak romot optimalizálni rendesen. Még ha egy szutyok ICS-ről is van szó.
2014. márc. 3. 10:39
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát igen....a legfrissebb Android gépigénye vetekszik a Windows 7 gépigényével. :)

Tegyél fel egy, a telefonod sebességének megfelelő, korábbi verziót. Szerintem az Xperia mini a 2.3-as Droid-ot fogja simán vinni.

2014. márc. 3. 14:58
 7/10 A kérdező kommentje:
főzött romot nem bírtam rátenni.
2014. márc. 3. 17:59
 8/10 Wadmalac ***** válasza:

#7: ?

A zárt bootloadered miatt custom kernelt valószínűleg nem, de stock kernelest miért ne?

Root, recovery és sutty.

2014. márc. 4. 07:09
 9/10 A kérdező kommentje:
Rootolni se bírtam.
2014. márc. 4. 18:00
 10/10 Wadmalac ***** válasza:
Pedig az nem nagy ügy. Lehet.
2014. márc. 5. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!