Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem a MIcrosoft Office-o...

Miért nem a MIcrosoft Office-om ha azt írja, hogy jó?

Figyelt kérdés

Röviden: Microsoft Office Professional Plus 2010 aktiválást csináltam... Termékkulcs beírva- tovább lépés- azonnali telepítés- kiírja hogy sikerült lépjek és indítsam újra az Office programokat és minden szép és jó. Megteszem majd amikor belemegyek a word-be a felső részen ott van hogy aktiválás nem sikerült!

Nem értem

2015. febr. 13. 13:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves datubber! Hagyjuk már ezt a tolvajlást!!! Buta liba? hát szívesen összemérném veled a tudásomat!!!!

Nem osszák meg a kulcsokat??? Jaj ne hülyéskedjetek már!!! Nézzetek utána egy kicsit!!!

2015. febr. 13. 17:36
 12/13 Tengor ***** válasza:

Ne írjak, de megvitatnád, akkor hogy is?

Te keverted ide a női kérdést, mi másért ha nem azért, mert azt gondolod, hogy ha nő vagy, akkor nem érthetsz hozzá?

Ha neked van problémád, akkor miért mást utasítasz, hogy nézzen utána? Van akit utasíthatsz, de azért fizetni kell, szerviznek hívják.

Egyébként ha feltűnt ajánlottam ingyenes alternatívát, és 90%, hogy a céljaidnak az is megfelelne.

Nem azt írtam, hogy nem "segítek, mert", hanem hogy "nem segítek ellopni". Nagy különbség.

Igen, követem az itteni témákat, az ilyen lopásosokat a moderátorok elég hamar berekesztik.

2015. febr. 13. 17:44
 13/13 tabaki ***** válasza:

Inkább meséld el részletesen, hogy milyen problémád akadt a LibreOffice-szal. Ha valaki, hát Tengor helyre teszi, ennek meg te nézz utána egy kicsit.

Egyéb lehetőségek:

[link]

[link]

2015. febr. 13. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!