Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem a MIcrosoft Office-o...

Miért nem a MIcrosoft Office-om ha azt írja, hogy jó?

Figyelt kérdés

Röviden: Microsoft Office Professional Plus 2010 aktiválást csináltam... Termékkulcs beírva- tovább lépés- azonnali telepítés- kiírja hogy sikerült lépjek és indítsam újra az Office programokat és minden szép és jó. Megteszem majd amikor belemegyek a word-be a felső részen ott van hogy aktiválás nem sikerült!

Nem értem

2015. febr. 13. 13:11
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
A nem után hiányzik a JÓ !!!! Tehát Miért nem jó a ....
2015. febr. 13. 13:14
 2/13 Tengor ***** válasza:
100%
Hívd fel a supportot! A vásárlás számláját előtte szedd elő, lehet, hogy kérnek majd róla adatot.
2015. febr. 13. 13:15
 3/13 A kérdező kommentje:

Ugye most viccelsz???

Ha lenne számla nem tettem volna fel a kérdést hanem telefonálok....

2015. febr. 13. 13:17
 4/13 Tengor ***** válasza:

Én nem viccelek, de ezek szerint te is komolyan gondolod, hogy itt segítséget kapsz a program ellopásához.

Ajánlom figyelmedbe a Libre Office ingyenes irodai csomagot. Nem kell az aktiválásával bajlódni.

2015. febr. 13. 13:20
 5/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
A lopáshoz nem elég egy kulcsot lopni. Az már valószinűleg feketelistás, azért nem működik. Nem én foglak megtanítani Office-t lopni.
2015. febr. 13. 13:21
 6/13 A kérdező kommentje:

Jézusom!!! Annyira ....!!! Tele van a net kulcsokkal, amikkel lehet használni... Nem én voltam aki ellopta, azt már megtették elég régen :)

Egyébként meg mindenki nézzem már a tükörbe amikor ezt mondja hogy nem fog lopásba segíteni!!! Hagyjuk már!!!

Most pedig jöhetnek a negatív kritikák!! Teszek rá!!!

Ja és hogy még jobb legyen nektek képzeljétek lány létemre szeretném ezt a problémát megoldani... Tyű most még rosszabb és negativabb színben tündöklöm!!!

Hagyjuk már ezeket a megnyilvánulásokat!

2015. febr. 13. 13:26
 7/13 Tengor ***** válasza:

Lehet fegyvert is venni, még sem öl mindenki embert. Annak ellenére sem, hogy nagyon sokan nagyon sok embert megöltek ez még sem elfogadott dolog, szóval az érvelésed ezen része megbukott.

Annak pedig semmi köze a kérdéshez és ténykedésedhez, hogy nőnek vagy épp férfinak születtél. Ha emiatt van kisebbségi komplexusod, azt magadban kell lerendezni, esetleg szaki segítségét kérni.

2015. febr. 13. 13:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Édesem ha ebbe bele akarsz menni, akkor hajrá!

Beszélgethettünk hogy kinek vannak bizonyított komplexusai.. neked vagy nekem? De ahhoz keressünk egy másik kategóriát...

Egy dolog miatt írtam oda hogy lány vagyok, mert minket jobban el tudtok ítélni, ha egy ilyenbe bele merünk vágni...

Komplexus azért mert lány vagyok??? :) Ne viccelj!! Egyébként szívesen beszélgetnék veled szemtől-szembe...

Olvas már utána hogy hányan kértek segítséget ilyen dologban ami lopás és hányan osztották meg... Ez már lejárt dolog...Lépj túl, ha nem tetszik ne reagálj!!! Nem csak nekem teszel szívességet.

Illetve nem azért ítam hogy Te válaszolj hogy 'NEM SEGITESZ mert...", hanem azért hogy valaki aki tudja a választ és esetleg van tippje az elmondja...

Nem kell írnod, köszi!!!

2015. febr. 13. 13:43
 9/13 anonim ***** válasza:
53%
Buta liba. Tolvajoknak kívül tágasabb.
2015. febr. 13. 14:14
 10/13 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy tudod használni az Office-t mintha aktiválva lenne, nem értem miért baj, ha mindig indítás után rányomsz a bezárásra. Egyébkét milyen segítséget vársz? Ha valaki megvette, az nem fogja megosztani veled a kulcsot, ha meg nem vette meg akkor meg nincs mit megosztani veled. Esetleg keress valami aktivátort hozzá ha nagyon zavar.
2015. febr. 13. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!