Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a jobb a Microsoft...

Nicola73 kérdése:

Melyik a jobb a Microsoft Office vagy az Open Office?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni. Nekem úgy tűnik az Open Office Word-je sokkal áttekinthetőbb, szebb a felülete és mintha több funkcióval rendelkezne is mint a MS-Word

2015. febr. 10. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Kicsit nagyobb büdzsével dolgoznak...
2015. febr. 10. 11:53
 2/7 anonim ***** válasza:
LibreOffice nem játszik? Sokkal jobban fejlődik, mint az Apache féle OpenOffice.
2015. febr. 10. 11:58
 3/7 Komplikato ***** válasza:
Az OppenOffice és leszármazottaival az a baj, hogy Javaban fut, nagyon el van aprózva és ahogy nagyon sokan leírták állandó komoly munkához LASSÚ. Ettől még nem rossz program, tök jól el lehet vele lenni, nagyon egyszerű a PDF konvertálója, diáknak ideális lenne HA nem lehetne ingyen MS Officehoz jutnia. Mondjuk Linux alatt is használható (vagy Sun és sok más), de pl. Linuxon is van sok gyorsabb vagy jobb program, csak azok nincsenek hypolva annyira.
2015. febr. 10. 12:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Az egy óriási tévhit, hogy a LO javában futna. Egyes apró komponenseit valóban abban írták, de maga a program nem java program.
2015. febr. 10. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Libre Office. Amire egy átlagos felhasználónak kell bőven elég. (valóban többet tud az ms office, de.. minek is?)

Hallottam olyan kritikát, hogy az excel több ezer, tízezer sorral is könnyedén elbír, ami a libre office-t már leterheli nagyon. Erről az a véleményem, hogy aki egy táblázatban tárol több tízezer rekordot az üljön vissza az iskola padba. Turmixgéppel sem kezdek kenyértésztát dagasztani. Megvan mi-mire való. Arra kell használni.

Egy szövegszerkesztőtől sem kell extreme feladatokat elvárni. Arra ott a kiadványszerkesztő (ami jobb minőségben ágyazza be a képeket) és persze a Tex-ről se feledkezzünk meg!

2015. febr. 10. 12:27
 6/7 Kőváry Orsolya ***** válasza:
Nekem a LibreOffice olyan, mintha vissza kéne térnem az MS Office 97-hez :)
2015. febr. 10. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:

#6 Tehát gyors, stabil és mindenféle felesleges design elem mentes? :)

Visszatérve a konyhai példámra: minek egy 67 funkciós robotgépet venni, mikor egy szimpla turmix kell csak? Szerintem minél sokoldalúbb valami annál gyengébb az egyes területeken. Egy speciális célszerszám mindig jobb lesz egy adott területen, amire tervezték...

2015. febr. 10. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!