Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért kaptam bant cs 1 6? ne...

Miért kaptam bant cs 1 6? ne kezdjetek el biztos megérdemelted stb

Figyelt kérdés
az admin azért bannolt.Consoleban olvastam reason ban snapshot not detected bann lenght 1440 óra

2015. febr. 12. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
biztos belőtted az admint reflexből... :D jártam már úgy nem is egyet lőttem be sotival be forduláskor egyből nyomták az örökbant nekem, alig bírtam abba hagyni a röhögést hogy milyen szánalmasak ^^
2015. febr. 12. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:
snapshot az pillanatfelvétel... Fogalmam sincs, hogy miért kaptad... Lehet azért, mert csaltál. Vagy azért, mert az admin azt hitte, hogy csalsz. Vagy mert beszóltál az adminnak, csúnyán beszéltél, rusholtál, kempeltél, stbstb... De van csomó szerver ezen kívül, nem dől össze a világ. Nem csak ez az 1 szerver létezik.
2015. febr. 12. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha meg készült képernyőfotó, az elvielg ott kel llennie a CS mappádban... Általában msot már úgy szokták, hogy ezt a képet feltöltöd a szerver FB csoportjába, és akkor feloldanak.
2015. febr. 12. 20:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

sőt nem csak az az egy játék és valjuk be elégé elment felete az idő főlleg a sok csaló miatt is már....

pedig annyira szeretem deathrun-ra menni :( (hard-ra, nem az ilyen repülő kés meg mit tudom én)

2015. febr. 12. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy hamar válaszoltatok
2015. febr. 13. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!