Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi az előnye és a hátrányai a...

Mi az előnye és a hátrányai a Windows 7 Ultimate Edition-nak és Windows 8.1 Ultimate Edition-nak?

Figyelt kérdés
Pro-kontra jöhet mindkettőből.

2015. jan. 30. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:
55%

Előbbinek előnye, hogy rögtön kiszúrja mindenki, hogy kalóz vagy, hiszen értelmes ember nem fizet az ultimate edition senki által nem használt "extráiért".

Utóbbinak előnye, hogy nem létezik.

2015. jan. 30. 21:16
 2/8 A kérdező kommentje:

1#: Nem azt kérdeztem hogy ki mit szúr ki, ennek a két programnak az előnyére és a hátrányáról kérdeztem rá

Máskor olvasd el a kérdést is létszíves.

Windows 8.1 Enterprise és Windows 7 Ultimate Edition

További véleményeket kérnék.

2015. jan. 30. 21:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Windows 8.1 jobb és ennyi, de legyen neted amikor telepíted azért.
2015. jan. 31. 00:00
 4/8 Tom Benko ***** válasza:
84%
A kulcsszavak közé minek írtad a Linuxot?
2015. jan. 31. 09:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Mert főleg Linuxosok véleményére vagyok kíváncsi a Windowsról alkotott pro és kontra jellegű kritikáira, mert aki Linuxot használ az objektív tud maradni a két operációs rendszerrel szemben.

Természetesen írhat windows felhasználó is. Köszönöm.

2015. jan. 31. 14:40
 6/8 Tom Benko ***** válasza:
Nos, én olyan régen használok kizárólagosan Linuxot, hogy nem igazán ismerem már ki magam a winekben, különösen a rengeteg legális és illegális kiadás dömpingjében. Utoljára akkor láttam win8-at, amikor az unokaöcsémnek kellett telepíteni valami játékot. A benyomásaim: logikátlan, átláthatatlan, zavaros. És még ráadásul csúnya is. A hetest csak messziről láttam, szemre az XFCE3 jutott eszembe.
2015. febr. 1. 09:16
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Végre egy normális kritika.
2015. febr. 1. 16:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Valamint a két kiadás között van egy fontos különbség hogy másként kell aktivátorolgatni hogy eredetinek tűnjön. Az utóbbi ráadásul napi szinten netet igényel ehhez hogy fenntartsa és "mindössze" 180 napig él és kezdheted újra hackelni ezt a borzalmat. Én is áttértem végleg linuxra, mert nincs szükségem egy egyébként használhatatlan játékgépre vagy nevezzük konzolnak.
2017. dec. 3. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!