Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen hátrányai vannak az...

Milyen hátrányai vannak az ingyen letoltott windows os-eknek?

Figyelt kérdés
A VEDD MEG mondatokat hanyagoljátok!

2012. okt. 24. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
32%
nem tudom én semmi hátrányt nem tapasztaltam.
2012. okt. 24. 21:50
 2/10 tamasoft ***** válasza:
38%
A win7-nek konkrét hátránya egyelőre nem ismeretes.
2012. okt. 24. 21:50
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Mégis miért bíztatnánk a megvételre.. 30 ezer forintokba kerül az a sz@r, amit a netről 1 óra alatt ingyen le lehet szedni, és nem jár semmiféle hátránnyal, sőt, maximum előnnyel. (Sok olyan verzió van fent, ami eleve tartalmaz bizonyos programokat, mint nero, winamp, codecek, vlc media player, stb., tehát lényegesen gyorsabb egy gépet működőképessé tenni.)
2012. okt. 24. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
53%

Na pont az ilyen előre telepített és buherált dolgokkal van a gond.

A fene tudja, hogy mik kerülnek még bele, esetleg kellemes kis vírusok, vagy hátsó ajtók.

EZ lehet az összes tört verziónak a hátránya, hogy sosem tudhatod, hogy mit tettek még esetleg bele, amivel könnyedén ellophatják az adataidat.

2012. okt. 24. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
30%

4-es: Minden torrent oldalon lehet kommentálni. Ha van benne vírus, vagy bármi ártó dolog, úgyis kiírja valaki.. már ha az ürge képtelen magától feltenni egy vírusirtót..

Ja, és a torrent oldalak üzemeltetőinek se érdeke, hogy bármilyen veszélyes anyag legyen fent, tehát cenzúráznak ők maguk is.

Természetesen lehet nem buheráltat is letölteni, annak, aki paranoiás.

2012. okt. 24. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Persze, de hidd el baromi jól el lehet ám rejteni egy backdoort és a vírusirtók sem tévedhetetlenek.

Illetve láttam én már jobb oldalakon is vírusos, hibás dolgokat. Kell egy kis idő míg kiszűrik. (Ha ki tudják.)

Ez nem paranoia kérdése, pusztán leírtam, hogy ilyet bizony lehet és elő is szokott fordulni.

2012. okt. 24. 22:07
 7/10 Komplikato ***** válasza:
80%

Szerintem ha az MS oldaláról töltöd le, akkor nem lehetnek hátrányai.

"Sok olyan verzió van fent, ami eleve tartalmaz bizonyos programokat ..."

Meg amikről nem tudsz. Rengeteg backdor és féreg van bennük.

Azt meg erősen kétlem a vírusirtó sosem szól ezekért, amikor átlag bármilyen kulcskészítő miatt rinyál automatikusan mind.

2012. okt. 24. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Tört vindózokkal kapcsolatban vegyesek az érzelmeim, sokáig használtam tört xp-t plusz programok nem voltak integrálva bele sokági működött kiválóan, kb addig amíg nem lett internetem, aztán egyszer csak elkezdtek a gépemről eltűnni dolgok, és más dolgok jöttek a helyükre, valaki gyönyörűen telepakolta a vinyómat szeméttel... Pedig a windows tűzfal üzemelt, de valószínűleg rosszul. Újra telepítettem, egy darabig megint minden jó volt, majd megismétlődött az eset. Utána telepítettem külső vírus írtót és tűzfalat de ezek után már nem bíztam abban a vindózban. Fel is tettem egy durván buheráltat, amibe integráltak mindent, már telepítésnél kiválaszthattam mi kell és mi nem kell, ez a rendszer pedig szinte havonta omlott össze. Utána feltettem a win7 kipróbálásra szánt verzióját azzal semmi gondom nem volt az alatt a pár próbahónap alatt. Ebből is használtam később tört verziókat vegyes sikerekkel, itt is voltak problémák. Aztán végül úgy döntöttem megveszem a win 7-et és amióta ez az eredeti van a gépemen az ég világon semmi problémával nem találkoztam, legalább is eddig. Szóval törtből is ki lehet fogni tényleg tipp-toppot, de nálam ebből volt a kevesebb.
2012. okt. 25. 01:23
 9/10 tamasoft ***** válasza:
Szerintem keveritek a moddolt windows-okat a simán loaderrel aktiválhatókkal. Amelyik nem moddolt, annak nincs baja akkor sem, ha lepontoztok. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy eredeti windowst használok, de semmivel sem különbebb.
2012. okt. 26. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben is csak akkor lehet biztonságban az ember, ha a Windowst magát a Microsofttól töltötte le. (Vagyis leszedi a próba verziót és aktiválja.)

A torrent oldalakon bármi fent lehet.

(Na meg akár a loader maga is lehet fertőzött, ez sem kizárt. :) )

2012. okt. 27. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!