21/27 anonim válasza:
Pont most találtam a facén egy idevágó feltöltést, szerintem érdemes lenne ezen az oldalon sokaknak elgondolkodni ezen:
22/27 tabaki válasza:
Hízelgéssel nálam nem mégy semmire.
Nagyra becsülöm Albert bácsit, de voltak ennél jobb bemondásai is, ha mégannyira is a tudást illető véleményemet támasztja alá (#12). Egyébként meg, amíg az ember nincs a csúcson, hadd legyen egy kis arca ahhoz a kevéshez, amit összekapart.
„...»Mire szerény ön?« mondta Osvát egy fiatal költőnek...” (Karinthy: Utazás a koponyám körül)
Nekem ez jobban tetszik. Pedig ugyanazt mondja...
23/27 anonim válasza:
Kedvencem: "Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former."
24/27 anonim válasza:
#22 Ha az embernek nincs elég tudása, legalább a szája legyen nagy...
25/27 tabaki válasza:
Végre egy húron pendülünk! ;)
27/27 tabaki válasza:
Még egy ilyen harapós embert... Hát én már végképp nem tudom, mivel tegyek a kedvedre.
https://www.youtube.com/watch?v=QUsHoa76Gdc&feature=youtu.be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!