Melyik magyar nyelvű Photo shop a legjobb?
Olyan Photo shop programot keresek ami MAGYAR nyelvű
és érdemes rátölteni a gépre.
Természetessen INGYENEST!!!
A Picasa, Picasa3-at ismerem de ennél Jobb kellene!
Előre is köszönöm a segítséget.
A photoshop egy program, nem egy kategória. Melyik windows a jobb, a 7 vagy az ubuntu?
Gimpet szokták javasolni ingyenes alternatívaként.
A Photoshop egy termék neve. Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy melyik Volkswagen gyártású Toyota a legjobb.
Ingyenes, magyar nyelvű _képszerkesztő_ pl. a Gimp.
Akkor te nem Photoshop programot keresel, hanem képszerkesztőt. a Photoshop az a z egyik ismert képszerkesztő neve. Fizetős, nem is olcsó.
De ingyenes alternatívának ott van a GIMP, annak van magyar nyelvű változata, nem egyszerű, de sokat tud.
Tölts le valahonnan egy magyar nyelvű portable Photoshop (és nem Photo shop) programot (már van CS6 is), az kb. annyit tud, mint a telepítős változat és regisztrálás nélkül használhatod.
Te valószínűleg abban a téves hiedelemben vagy, hogy a Photo shop (ahogy te írod) annyit jelent, mint képszerkesztés, ezért úgy gondolod, hogy pl. a Picasa is egy Photo shop program.
Nos mint az előttem hozzászólók is írták, a Photoshop egy képszerkesztő program neve, méghozzá egy világelső professzionális képszerkesztő program neve. Ha nem találsz magyar nyelvű portable változatot, akkor - ahogy az előttem szólók is írták -, ott az ingyenes magyar nyelvű Gimp képszerkesztő (és nem Photo shop) program: [link]
Az előttem szólók, már megtették az oktatást, úgyhogy én nem fogom :)
Csak egy alternatívát ajánlok. Kicsi, magyar, viszonylag sokat tud, ha gyorsan kell valami egyszerű dolgot megcsinálni egy képen a photoshop helyett ezt töltöm be:
Hornil StylePix
Köszi szépen a válaszokat
és persze a segítséget
@Drone007:
A honlapjáról úgy látom, feltűnően sokat javult a "magyar" nyelve a régebbi verziókhoz képest...
De én is szeretem, nem rossz program.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!