Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SFW fájlt akar megnyitni a...

SFW fájlt akar megnyitni a böngésző, mikor meg akarok nyitni egy online játékot, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Leszedtem a böngészőt, újraraktam, de ugyanaz a helyzet. 1 hétig semmi baj nem volt, utána valamiért Azt írja ki h nyissak meg valami sfw fájlt.

Köszönöm a segítséget!

2015. jan. 26. 08:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy ez el sem indul nekem nem akarta letölteni

szerintem hibás

2015. jan. 26. 11:32
 12/16 csacsi2 ***** válasza:

Ehhez Adobe Flash szükséges (az kezeli), azt telepítsd újra:

[link]

Lehetőéleg offline telepítővel.

[link]

mms.cfg fájl képes meggátolni bizonyos funkciókat ha újratelepíted akkor (miután uninstalláltad) töröld a

32 bitesen

%Systemroot%\system32\Macromed\Flash\

64 bitesen

%systemroot%\SysWOW64\Macromed\Flash

könyvtárat és telepítsd fel az activex -et (internet explorer) és plugin-t (Firafox)is!

ellenőrizd a bővít,ényeknél:

[link]

2015. jan. 26. 11:41
 13/16 csacsi2 ***** válasza:

jobb klikkre ezt kellene produkálja mert akkor a flash dolgozik:

[link]

2015. jan. 26. 11:44
 14/16 A kérdező kommentje:
Eddig az ablakig el sem jutnak, mert a program indítása gombra kattintva felugrik az ablak :/
2015. jan. 26. 11:51
 15/16 csacsi2 ***** válasza:
azért mert az swf -fájlokat a flash plugin kezeli. Mivel nincs vagy hibás a telepítése ezért a böngésző nem tudja kezelni a fájlformátumot , így letölti a fájlt (swf- flash video fájl)
2015. jan. 26. 17:07
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Csacsi2 rendszerfájlos kitörlése segített! Mégegyszer köszi!
2015. jan. 27. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!