Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » SFW fájlt akar megnyitni a...

SFW fájlt akar megnyitni a böngésző, mikor meg akarok nyitni egy online játékot, mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Leszedtem a böngészőt, újraraktam, de ugyanaz a helyzet. 1 hétig semmi baj nem volt, utána valamiért Azt írja ki h nyissak meg valami sfw fájlt.

Köszönöm a segítséget!

2015. jan. 26. 08:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért van az hogy valaki feltesz egy kérdést és nem mondja meg milyen böngészőt használ
2015. jan. 26. 08:31
 2/16 anonim ***** válasza:
És milyen operációs rendszert...
2015. jan. 26. 08:42
 3/16 A kérdező kommentje:

Elnézést, igazatok van.

Win7 és firefox

2015. jan. 26. 09:38
 4/16 anonim ***** válasza:
2015. jan. 26. 09:40
 5/16 csacsi2 ***** válasza:

Telepítsd a"shockwave flash plugin" -t.

[link]

2015. jan. 26. 09:55
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos már mind a kettőt próbáltam, és így is meg akar nyitni valami main.sfw fájlt. A vicc az, hogy kb 1 hétig semmi baj nem volt, utána viszont ez a helyzet.
2015. jan. 26. 10:45
 7/16 anonim ***** válasza:
linkeld be a játékot
2015. jan. 26. 10:54
 8/16 csacsi2 ***** válasza:

Tisztázzuk... Megnyitod a böngészőt és letölt egy main.swf fájlt?! Vagy ha egy oldalt nyitsz meg letölti? Vagy swf fájlt nyitsz meg és a böngésző tölti le?

Telepítsd újra a böngészőt, futtass vírusellenörzést /malware (malwarebytes) ellenőrizd a fájltátsítást. Használsz script blokkolot tiltsd le.

2015. jan. 26. 10:56
 9/16 A kérdező kommentje:
Ez egy online játék [link] és ha a program indítására kattintok feldob egy ablakot (main.sfw) ezt lehetne megnyitnom vagy lementenem. Ha megnyitom, akkor feldob egy üres oldalt a böngészőben és újra kijön ez az ablak, és ezt a végtelenségig..
2015. jan. 26. 11:16
 10/16 A kérdező kommentje:
Egy iskolában kéne egyébként az alsósoknak, de csak az infó teremben nem nyitja meg, az én gépemen pl megnyitja.
2015. jan. 26. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!