Dvd5-ből avi-t készítenék. Mekkora bitráta legyen?
Figyelt kérdés
1200Kbps elég?2015. jan. 25. 20:45
1/5 anonim válasza:
Csinálj 1-2 perces mintavideókat, és nézd meg a végeredményt! Ha profi programmal, jó beállításokkal csinálod, akkor elvileg elég lehet, de ha csak úgy próbálkozgatsz, akkor feljebb mehetsz akár 1800-2000-ig is, ha kell. Annál feljebb nem érdemes, mert ha úgy nem jó, akkor nagyobb bitrátával sem lesz jobb.
2/5 A kérdező kommentje:
Handbrake. Köszi!
2015. jan. 25. 21:33
3/5 anonim válasza:
720X408, vagy e körüli felbontáshoz elég az 1200kbps, ajánlott formátum az AVC h264, és a kétmenetes kódolás, ha engedi a program...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, így csináltam.
2015. jan. 30. 15:23
5/5 anonim válasza:
Handbrake tud olyat, hogy méretre optimalizál. Vagy én vagyok itt az egyetlen, aki megszokásból a sztandard másfél órás filmeket 700megára kódolja, a hosszabbakat pedig 1400-ra, azaz 2 cd-re?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!