Murmancs kérdése:
Miért nem indul a Battlefield 3?
Figyelt kérdés
Rányomok a játékra 2x és beadja az origint. Tudom hogy netről kell indítani de akkor meg csak kiírja hogy joining server és nem csinál semmit. Már rámentem hogy javítás, de utána sem lett jó.
Ha van valami megoldás akkor írjátok le, ha nincs akkor újratelepítem hátha jó lesz.
Előre is köszi a válaszokat.
2015. jan. 24. 19:07
1/2 anonim válasza:
Xd zsírosbukta... Mikor rákattintasz a játékra 2x akkor behozz egy oldalt, ott rákattintasz a multiplayerre vagy a singleplayerre és talán kiír valamit, vlmilyen fajta pluginról... Töltsd le a plugint majd a jobb felső sarokba az x alatt a csillag mellett balra engedélyezd a plugint... ha meg nem sikerül még igy se beindítani akkor ZSÍROSBUKTA
2/2 A kérdező kommentje:
Te tényleg hülye vagy? Szerinted mi írja hogy joining szerver és nem csinál semmit? Csak nem a plugin? :O
Zsirosbukta arcú
2015. febr. 14. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!