Battlefield 1942 és a vietnam multi az halott? Mert ezt olvastam valahol.
A bf vietnam kezdetektől halott. Nagyon, nagyon elrontották azt a játékot. Van hozzá egy brutális kiegészítő(point of existence) de sajnos az későn jött, ezért annak a gammának vége. De a bf42 az halhatatlan. A mai napig is minimum 300 emberke játszik a szervereken.
Csak annyit kell tenned hogy ebbe a fájlba:
e:\windows\system32\drivers\etc\hosts
beleírod ezt:
94.23.196.155 master.gamespy.com
Ez után megjelenik az összes szerver. De azt hozzá kell tenni hogy a szerverek üzemeltetői a fő csalók. Régi programokat használnak, amik játszás alatt a memóriába tudnak nyúlni, és ott garázdálkodnak. Ezért nem már senkinek se javaslom az online játszást.
De van egy tippem:
Vegyél négy pici kis gépet, monitorostul, mindenestül. Ez 40 ezer. Szerezz három emberkét és egy üres kis szobát. Ha ez megvan akkor már csak hideg pepsi, chipsz/ropi kell egy gyilkos lan partihoz :D Én pár éve minden hétvégén ezt csináltam. De már nem olyan helyen lakunk sajna, ezért itt már csak az offline 2 és 2142 világa vár csak rám.
Egyébként a bf vietnam résznek csak egy újjitása van, a grafikát leszámítva:hőkövető rakéták. Ennyi.-:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!