Battlefield 4 tiltás időre?
Battlefield 4-ben multiztam igen hackeltem már nagyon bánom 10-20 percre kipróbáltam milyen majd nem láttam értelmét és leis töröltem rá egy napra próbálok felcsatlakozni.Tiltva vagyok PunkBuster által ezt írja:
Error
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'norbika0031' (for 1200 minutes) ... PBBans.com enforced a MBi Ban for the GUID 626bdc1a. [Admin Decision]
1200perc már rég letelt 5 napja ezt írja és nemtudok sehova csatlakozni van ahol mást ír hogy kicked by admin cheating meg az oldal neve és nemtudok csatlakozni pár szerverre nagyon ritkán felenged amikor 30 perc után találok egyet és idegesítő hogy nemtudok a kedvenc pályámon se jó pályán játszani szinte szerverre sem tudo csatlakozni.20 PERCET 20-at!!! ennyi és kaptam rá más vígan csinálja és semmi 1200perc rég le telt.Próbáltam IP-t változtatni de semmi ugyan azt írja midnenhol kérlek segítsetek!
Mégegy szerver kiírása :
Error
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Kicked by BF4DB.com Reason: Hacking/Cheating
Jah mert kipróbálom egy 20 percre majd leis törlöm...
És amugy miért van az hogy pár szerverre meg felenged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!