Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Battlefield 4-ben hackelésért...

Battlefield 4-ben hackelésért mi jár?

Figyelt kérdés
Battlefield 4-ben ha aimozol akkor a szerverről bannolnak le vagy az egész multiról?Ha az egész multiról akkor örökre tiltanak ?
2015. jan. 16. 14:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Mi értelme van csalni? Elveszik a játék értelme.
2015. jan. 16. 14:34
 2/18 A kérdező kommentje:
TUdom de egyszerűen ha 2-es szintű vagyok esélyem nincs a 130-as szintűekkkel és szinte csak az van már... 68 órám van a játékban és semmi jó fegyverem nincs se statom mert a nagyok kinyirnak és nagyon esélyem sincs ellenük a kérdés mit kapnák a csalásért ha meegtalálnak? Addig akarnék csk amig legalább felfejlődök és lesznek fegyvereim.
2015. jan. 16. 14:42
 3/18 anonim ***** válasza:

szerveről kick vagy ban.

pb megtalál akkor volt multi nincs multi.

2015. jan. 16. 14:51
 4/18 A kérdező kommentje:

És az a pbhogy tud megtalálni?

És hogyha megtalál örökre adja?

2015. jan. 16. 14:57
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem örökre, csak meg kell venni újra másik accounton.
2015. jan. 16. 15:13
 6/18 A kérdező kommentje:
Hogy megint megvenni a játékot?... Hogy tudj multizni akkor mégis csak örökre adja nem?
2015. jan. 16. 15:17
 7/18 anonim ***** válasza:

hogy hogy talál meg?, hát ugy hogy a pb ugy mukszik mint a te virus irtod, csak az nem a virust keresi hanem azokat akik bele piszkáltak a rendszerbe. rádcsap egy bisztonsági kodot, (hasamra csapok) 73H4T error

ez lehet kick, ban idelegesen, viszavonható, örökös. és még sok más. általában örökös a gyakori. meg is értem bant annak aki public szerveren hackel.

2015. jan. 16. 15:19
 8/18 A kérdező kommentje:
Értem akkor ha egyszer bannol az örök és nem vonják vissza.Igaz?Akkor többé már nem multizol.
2015. jan. 16. 15:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Aha, örökre, és soha többet nem multizhatsz...
2015. jan. 16. 15:33
 10/18 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ és nagy az esélye hogy megtalál elég hamar?Ha igen akkor inkább máris letörlöm.De akkor melyik mappon hány slotosan milyen fegyverrel fejlődjek szeretném már megszerezni az mg4-et e egyszerűen a legelső fegyverrel senki ellen szinte semmi esélyem olyan szerver meg nincs amicsak kis szintűeknek van és sok pontot szerezhetsz.Mit ajánlasz milyen szerón milyen pályán hány slotosan milyen játékmódba toljam hogy könnyen megszerezzem a fegyvereket mert ilyen 12 36-os statom van általában az.A nagy szintűek örökké kinyirnak.
2015. jan. 16. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!