Battlefield 4-ben Kis szintű ként az élet?
Most nemrég vettem meg a játékot 20-as szintű vagyok.
De egyszerűen egy normális statot nemtudok össze hozni csak minuszost.Ajánlotok légyszives taktikát fegyvert pályát hány férő helyesen játszak ahol lehet farmoolni és van esélye kisebb szintűnek is csak TDM-et szeretem.Kérlek titeket pályát ajánljatok meg hogy hanyas legyen a szerver 64 32 48 16 stb hol lehetne kisszintűnek a legkönyebben ölni.
Értem.64-es szervernek akkor mi az érelme a börtönös pályán? Mert próbáltam hát ott ölni nem lehet nagyon :(.
Akkor megpróbálkozok 24 slotos szerverrel ACE 52 fegyver megfelő lesz oda?Meg máshova is ACE 52 fegyver jó?
Nekem annyira nem jött be, de sokan odáig vannak érte. AK5C/AKU12-vel szoktam tolni általában.
A 64 fős TDM nek abszolúte semmi értelme, vagy nagyon durván jónak kell lenned, vagy be kell bújnod az első sarokba(habár azon a pályán ez annyira nem jó lehetőség, kicsik a távolságok, shotgunnal lehet aprítani, de az meg a netkód miatt tud vicces meglepetéseket okozni).
Rushban egyébként elég gyorsan lehet szintezni, talán a leggyorsabban, plusz ha nagyon a pontokra mész, akkor dobálj lőszert, életet, húzd fel a csapattársakat(na, erre mondjuk tök jó a 64 fős szerver azon a pályán, a torony egyik bejáratánál mindig kialakul egy elég értelmetlen tűzharc, ha ledobsz oda egy medpakkot, akkor folyamatosan kapod a pontokat, gusztustalanul gyorsan - ha meg a defit is használod, akkor pláne, anno bf3 ban metro volt ilyen, simán első tudtál lenni azzal, hogy húztad a többieket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!