Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Battlefield 4-ben Kis szintű...

Battlefield 4-ben Kis szintű ként az élet?

Figyelt kérdés

Most nemrég vettem meg a játékot 20-as szintű vagyok.

De egyszerűen egy normális statot nemtudok össze hozni csak minuszost.Ajánlotok légyszives taktikát fegyvert pályát hány férő helyesen játszak ahol lehet farmoolni és van esélye kisebb szintűnek is csak TDM-et szeretem.Kérlek titeket pályát ajánljatok meg hogy hanyas legyen a szerver 64 32 48 16 stb hol lehetne kisszintűnek a legkönyebben ölni.

2015. jan. 14. 20:35
 1/6 anonim ***** válasza:
TDM ezni bf ben olyan, mint csapatmunkázni codban - lehet, csak épp semmi értelme. Ha mindenképpen csak agyatlanul akarsz puffogtatni, akkor 16, maximum 20 fős szerverekre érdemes menni, különben minden sarokról lő valaki. A börtönös pályán lehet rendesen darálni, fegyverből a legegyszerűbb talán az m416(borzasztóan rövid újratöltési idő, elég nagy sebzés, pontosság, és alacsony visszarúgás). Vagy vigyél lmg t, támaszd le az egyik sarokban, aztán codolj.
2015. jan. 14. 20:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem.64-es szervernek akkor mi az érelme a börtönös pályán? Mert próbáltam hát ott ölni nem lehet nagyon :(.

Akkor megpróbálkozok 24 slotos szerverrel ACE 52 fegyver megfelő lesz oda?Meg máshova is ACE 52 fegyver jó?

2015. jan. 14. 20:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg sok 120-as szintű ember hogy csinálja hogy ilyen statja van 63 18 meg ilyenek.Milyen fegvyerrel mennek hogy énis elkezdjem megszerezni.Börtönös pályán vannak ezek ugy 32 vagy 24 slotos szerveren vannak az ilyenek.De nemértem milyen fegyvert használnak.
2015. jan. 14. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem annyira nem jött be, de sokan odáig vannak érte. AK5C/AKU12-vel szoktam tolni általában.

A 64 fős TDM nek abszolúte semmi értelme, vagy nagyon durván jónak kell lenned, vagy be kell bújnod az első sarokba(habár azon a pályán ez annyira nem jó lehetőség, kicsik a távolságok, shotgunnal lehet aprítani, de az meg a netkód miatt tud vicces meglepetéseket okozni).

Rushban egyébként elég gyorsan lehet szintezni, talán a leggyorsabban, plusz ha nagyon a pontokra mész, akkor dobálj lőszert, életet, húzd fel a csapattársakat(na, erre mondjuk tök jó a 64 fős szerver azon a pályán, a torony egyik bejáratánál mindig kialakul egy elég értelmetlen tűzharc, ha ledobsz oda egy medpakkot, akkor folyamatosan kapod a pontokat, gusztustalanul gyorsan - ha meg a defit is használod, akkor pláne, anno bf3 ban metro volt ilyen, simán első tudtál lenni azzal, hogy húztad a többieket).

2015. jan. 14. 21:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát, a 120 as már nagyon-nagyon sok órát játszott, addigra neked is menne(én 86 os vagyok majd' 200 órával, most meg rohadt sok xp kell a szintlépéshez).
2015. jan. 14. 21:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem szerintetek MG4-el a börtönös pályán 24 slotoson lehet aprítani az mg4 fegyverrel?Hogy tudjak is sokat ölni?Mivel elég gáz hogy AKU 12-vel is mindig ilyen 12 16-os statom van.Néha még rosszabbis eltérő.
2015. jan. 15. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!