Zene lassításához milyen egyszerűbb programot ajánlotok? (Olyat szeretnék amely a frekvenciákat is mutatja)
Figyelt kérdés
Egypár zene hangösszetételét tanulmányoznám (fú, ez furán hangzik, de így van), mert rá szeretnék jönni hogy hogyan lenne célszerű elgitározni
Előre is köszi a segítséget :)
2015. jan. 18. 15:30
11/16 anonim válasza:
Semmi gond, senki sem akart téged osztani, csak én személyszerint nem értettem mit szeretnél. Ezért kötöttem bele, hogy ne csinálj hülyeséget. Egyébként mi a baj a tabulatúrával? (Megint csak nem osztás, segíteni szeretnék)
12/16 anonim válasza:
mi a baj a tabulatúrával? Az hogy NINCS! Egy csomó számhoz nincs, vagy rossz...
13/16 anonim válasza:
Ha rossz, akkor lehet hallás alapján korrigálni (jó, persze, ez nem feltétlen megoldás mindig, sőt!)... Egyébként meg ha táncdalokat akarsz gitározni (mint ahogy nagyon sok embernél láttam), amiben egy darab gitár nincs, akkor ne csodálkozz... De visszakanyarodva: az a baj, hogy nagyon sok tabot hozzá nem értők írnak meg, akik általában szintén hallásból írják, szóval lehetnek hibák. Arról nem is beszélve, hogy ha a hangok jók, akkor a ritmus meg az ütem van elrontva... de ha az is jó, akkor meg a kezet nem veszi figyelembe, tehát csomószor sokkal egyszerűbben ellehet játszani, mint ahogy a tab írja. De még mindig ez a legjobb megoldás, ha számot akarsz tanulni...
15/16 anonim válasza:
szerintem a legegyszerűbb ha videóról tanulod meg, ahol meg mutatják pontosan hogy kell. Persze nincs mindenről videó...
Aztán meg lehet hogy hallás alapján a legnehezebb megtanulni, de ugyanakkor a leghasznosabb is. Ha azt jól begyakorlod, és lesz egy olyna hallásod hogy egyből tudod milyen akkord, milyen hang, stb akkor szinte már semmi sem fog gondot okozni.. és ez különösen jó ha jamelsz valakivel, aztán tudnod kell hogy mit játszik, hogy tudj alá szólózni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!