Zene lassításához milyen egyszerűbb programot ajánlotok? (Olyat szeretnék amely a frekvenciákat is mutatja)
Egypár zene hangösszetételét tanulmányoznám (fú, ez furán hangzik, de így van), mert rá szeretnék jönni hogy hogyan lenne célszerű elgitározni
Előre is köszi a segítséget :)
Elso valaszado:
koszi kiprobalom :)
Harmadik:
igen tudom, ezert inkabb elnyujto programot kellene beszereznem
Masodik:
Igen utannaneztem youtubon de egyik sem volt az igazi... Es nem is mindegyik dalhoz talalsz jo atirast gitarra.
Am pont hang utan probalom en is csak program segitsegevel :) es nem valaszoltal a kerdesemre...
Sajnalom, azota rajottem hogy nem jol akartam megvalositani a lekottazast, de ezekkel a programokkal, marmint itt az audacity-vel is azt erdemes h kivagod azt a reszletet amikor egy db akordot jatszanak, es addig hallgatod amig ra nem jossz hogy az melyik, de ehhez megint csak szeles ismeret szukseges az akkordokrol
Es bocsanatot kerek amiert felrevezettem valakikiet, es butasagot mondtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!