Létezik olyan (elérhető) program, amely át tud vizsgálni egy szöveget, hogy van-e a neten akár egy mondat is, ami vele szó szerint megegyezik?
Erről az egyről tudok, de nem keres a teljes interneten.
Némi óradíjért én is elvállalom kézzel, ha nem bizalmas.
#6 nem tudom hogy hanyadikos diákról van szó, de valószínűleg nem tud irodalmi műveket önállóan elemezni. Esetleg a véleményét leírhatja
Ne hasonlítsd már össze egy korrupt politikus kamu doktoriával.
:D Aranyosak vagytok, nem tanár vagyok, csak egy szakdolgozó, akinek a témavezetője felajánlotta, hogy ,,ha már annyit dolgoztál a statisztikával, megcsinálom neked az elejét". Hát a bevezető közel 30 oldal fele egy ctrl+c ctrl+v lett egy wikipédia szócikkből, források nélkül. Még jó, hogy rájöttem, mikor a forrásokat keresgettem hozzá, mert ha belegondolok, hogy ezt adtam volna ki szakdolgozat néven a kezeim közül, felmegy bennem a pumpa. Még ki kell találnom, hogy fogalmazom meg szépen a ,,köszönetet" úgy, hogy azért érezze a súlyát. Mert ha tudtam volna, hogy így csinálja meg, akkor mondjuk bejglievés helyett összeraktam volna én. Kérdem én, akkor meg minek ajánlotta fel? Most már nagyon szorít a határidő.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!