Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mik a szabályok (torrent...

Wolfa kérdése:

Mik a szabályok (torrent oldal)? Miért ennyi idő?

Figyelt kérdés

Új tag vagyok az ncore-on és azt mondta az egyik barátom,h vissza kell tölteni azokat a torrenteket amit letöltöttem(seed).Elvileg van olyan,h nem kell azt hiszem a hit n run.

De nekem már 1órája tölti fel,de aztírja,ki h 41-42óra van még hátra és tényleg...

Nem tudom miért.Most próbálom gyorsan seedelni 4-et,de ebből csak 1et vagy 2et seedel azt is kb. 500kb/s-al,de a korlátlan van beállíva.

Mit tegyek,h gyorsabb legyen?

2015. jan. 16. 20:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Egyetlen bajom az,h váltogatja,h melyiket seedeli.

szóval letöltött valamelyikből x-et aztán megáll x időre.

most elvileg kész lesz 3óra múlva,majd szólok hogyha eltűnt :).

2015. jan. 17. 18:26
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! :)

Megy a seed csak néha-néha megáll x időre :).

2015. jan. 17. 23:02
 13/15 Gábor_79 ***** válasza:

Már elhangzott, hogy a gyorsabb sebességűt veszi előre. Szóval ha nincs irdatlan gyors neted, akkor a gyorsabb feltöltőt részesítik előnybe, ami persze logikus.

Fizess elő nagyobb sávszélességre vagy bérelj seed servert. Vagy vegyél premium előfizetést havi ezresért és akkor nem kell nézned, mert havi 20 H'n'R-od van.

Vagy halmozz fel nagy számú állományt, akkor valamelyik mindig tölt felfele. Pl. én 173 futtatott állománnyal, a 13,5k. vagyok havi helyezésben. Már ha az számít.

Egyébként nem nagyon kell foglalkozni, hogy éppen visszatölt e. Ha csak napi 2 órára kapcsolod be, akkor is beleférsz a kiszabott időbe.

2015. jan. 18. 10:37
 14/15 Gábor_79 ***** válasza:
Ja, rosszul mondtam: a napi helyzésem 13,5k , a havi 36,5k.
2015. jan. 18. 10:53
 15/15 A kérdező kommentje:

Na megint ész lett egy másikból még van 3óra 3dik-ból meg 12óra o_O

Köszönöm akkor mindenkinek!

Amúgy nem kell prémium,inkább rank-ra gyúrok és akkor az már ingyenesen korlátlan :)

Ja és hogyan nő az a feltöltött GB?

Mármint a neved melett.Ha attól nő,h seed-elek akkor mindig ezt csinálom,ha letöltök majd mert ez kell rank-hoz :/.

2015. jan. 18. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!