Mik a szabályok (torrent oldal)? Miért ennyi idő?
Új tag vagyok az ncore-on és azt mondta az egyik barátom,h vissza kell tölteni azokat a torrenteket amit letöltöttem(seed).Elvileg van olyan,h nem kell azt hiszem a hit n run.
De nekem már 1órája tölti fel,de aztírja,ki h 41-42óra van még hátra és tényleg...
Nem tudom miért.Most próbálom gyorsan seedelni 4-et,de ebből csak 1et vagy 2et seedel azt is kb. 500kb/s-al,de a korlátlan van beállíva.
Mit tegyek,h gyorsabb legyen?
Azt beállíthatod, hogy ne csak 1-2-t töltsön fel egyszerre.
Viszont a problémádat nem értem, olvasni nem tudsz? Létezik szabályzat, léteznek beállítások, létezik Wikipédia, semmi nem áll a tudásszomjad útjába.
Nem értem?Menniységet?
588kb/s os fájlt miért nem tud feltölteni egy óra alatt?
12gb-os fájlt most már fél órája csak 2,3kb/s osan viszi fel.
komolyan ennél nem lehet gyorsabb?
És miért nem enged 2-nél többet egyszerre?
De gyorsabb lesz egyáltalán,ha csak 1et futtatok?
Köszönöm aki válaszol minden kérdésemre!
-A "nap", "óra" neked mennyiségnek tűnik? Végülis igen, időt mérünk velük.
-Beállításokat olvasd végig.
-Ncore szabályokat olvasd végig
Kedves kérdező!
Először is el kellett volna olvasnod a wikit az nCoreon.
De röviden összefoglalom neked:
Amit letöltesz, azt nem kell teljesen visszaosztanod.
Összesen 48 órán át kell seedben tartanod, aminek nem kell egyben lennie, de egy hónapon belül kell a 48 órának lefogynia.
Amit látsz, h pillanatnyilag mekkora sebességgel seedelsz, az nem lényeg. Ha éppen kapcsolódnak hozzád, akkor töltődik valamekkora sebességgel, ha nem kapcsolódnak akkor semekkora sebességgel se megy felfelé, de ez nem lényeg, neked csak annyi a dolgod, h seedben tartod 48 órán át (minimum).
A másik meg az lenne, h az uTorrentben a beállítások között (sorbaállítás menü-pont) beállítod, h aktív torrentek száma mennyi legyen fel- és lefelé. Ez alapból 8-on van, ezt célszerű feljebállítani, nekem pl. 3000, ez tuti, h lefedi mindig az összes torrentemet.
A hit n run-t inkább ne használd, 48 órát csak seedben tudod majd tartani akármit is töltesz le. :)
Köszönöm szépen utolsó,most böngészem a wikit csak tényleg nagyon új vagyok,tegnap kaptam meghívot és seemiről semmi fogalmam nem volt :/.
Most akkor a sime seedel-ésben van nem kényszerített indításban meg super-seed ben.nem töltődik semisel nincs le és feltöltés sem hátralevő idő:végtelen.
Így kell akkor 48órán át tartani,illetve érdemes rányomni a trackerek frissítésére?(nekem csak így mutat változást ncore-on.
Mik a seed követelmények?
Minden olyan torrentre, amelyből minimum 5%, vagy minimum 200 MB le lett töltve (amelyik korábban elérésre került), seed kötelezettséget ró ki a rendszer. Ezt a kötelezettséget alapvetően két féle módon lehet teljesíteni:
• Visszatöltött adatmennyiséggel (1.0-s arány)
• Seedben töltött idővel (minimum 48 óra a torrent méretétől függően)
A visszatöltendő mennyiség megegyezik az adott torrentből letöltött adatmennyiséggel, tehát az 1.0-s torrentenkénti arány elérése a cél.
A minimum seedidő 48 óra, amihez még hozzáadódik a letöltött adatmennyiség GB-ban számolt méretének 0.4-szerese órában, illetve az imént említett torrentenkénti aránnyal dinamikusan csökken.
Ezt valaki lefordítaná nekem? :/
Csak annyit értettem,h minimum kell 48óra :(.
Oké köszönöm!
Akkor majd szólok ha minden sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!