Ubuntu Linux sürgős segítség?!
Sziasztok! Elromlott a merevlemezem. Vvalami vírusos, de nem éri meg kidobni, mert semmi baja sincs, csak le van miatta lassulva a gép. Gyengébb OP rendszert kell rárakni és jól működik, amihez kevesebb ram kell, pl XP, Vista, Ubuntu Linux. Nekem most a Linux 14.04 em van meg. Ezt most próbaverzióban írom, mert nem hajlandó letelepíteni a rendszert a Rendszerlemezemre mert "meghibásodott". Van -e olyan lehetőség, hogy én ezt a lemezellenőrzést vagy lemezformázást, ami miatt nem megy rá, kikapcsoljam? Forázni nem tudja, semelyik prgoram, semelyik Windows Installer!!!
A gépem:
Röviden:
HOGY TUDOM KIKAPCSOLNI A LEMEZFORMÁZÁST/ELLENŐRZÉST AZ UBUNTU LINUX INSTALLEREN?
Ezt írja mindig:
A telepítő hibát észlelt a fájlok merevlemezre másolása során.
[Errno 30] Read-only file system: '/target/usr/lib/x86_64-linux-gnu/unity-scope-home'
Ezt a hibát gyakran a hibás merevlemez okozza. A probléma megoldásában segíthet a merevlemez ellenőrzése és esetleges cseréje, vagy a rendszer hűvösebb környezetbe történő helyezése.
Hibás merevlemezre mégis hogy akarsz telepíteni bármit is???
Inkább szereld ki a laptopból azt a lemezt és egy másik gépen próbáld ellenőriztetni, hogy milyen hibája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!