Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vettem egy gamer pc-t. Mit...

Vettem egy gamer pc-t. Mit állítsak be rajta? (többi lent)

Figyelt kérdés

Adatok:

4GB ram, i5 4460, msi r9 280 3GB

Úgy értem, hogy pl biosban miket állítsak, meg ilyenek :D És még annyi lenne a kérdésem hogy letöltöttem a cs 1.6-ot, és beléptem a játékba, elindítottam a Frpast, és valamiért laggol a játék. miért van ez?

Jah és még annyi hogy az alaplap biosát hol tudom megnyittani? :D (Asus B85M-G)

2015. jan. 8. 14:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Akkor szerintetek mi lehet a hiba? a haverom is szokott videózni, de ő cs go-val, és egy elég gagyi géppel... (negyed ilyen jó sincsen) neki semmi lagg sincsen

de egyébként azt hozzáteszem, hogy tegnap jött meg a gép, azóta nem sokat ment... vadonat új a gép, semmi sem használt benne... és amikor először elindítottam cs1.6 közben a Fraps-t, akkor iszonyat nagy lagg volt, és azóta egyre csak enyhül... most már csak néha beakad felvétel közben! szerintem csak annyi a baj hogy túl "friss" a gép...

2015. jan. 8. 17:43
 12/13 A kérdező kommentje:
aztán lehet hogy most butaságot írtam! oktassatok ki ha ez egyáltalán nem lehetséges! :D
2015. jan. 8. 17:43
 13/13 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Nem önkenös/önélezös a PC...

valami hiba van, sajnos hogy mi azt nem tudjuk digitálisan megtudni...

2015. jan. 9. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!