Vettem egy kártyafüggetlen androidos telefont, a T-Mobil-nál beállították, hogy működjön rajta az eddig is fizetett mobilinternetem, ha frissítem a telefont akkor ez a beállítás elvész és újra be kell hogy állítsák?
Figyelt kérdés
Eddig is androios telóm volt (csak az épp T-Mobil függő) és abba csak be kellett pipálni a mobil adatforgalmat, ezzel viszont a csávó még csinált valami mást is. Szóval ha frissítem a telefont akkor ezt újra meg kell csinálni vagy minden marad a régiben.2014. aug. 6. 12:28
1/2 doni1201 válasza:
Elvileg maradni fog minden hálózati beállítás.
Ha véletlenül elveszne (nem valószínű), van itt leírás Sony-ra, de más márkáknál is nagyon hasonlóan kell - "Internet beállítás" részt keresd:
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, már frissítettem és semmilyen beállítás sem veszett el :D
2014. aug. 7. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!