Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan program, amivel...

Létezik olyan program, amivel a dalokról el lehet távolítani a szöveget? Így megkapva az alapot?

Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem létezik.
2010. febr. 4. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor van olyasmi oldal,ahol alapokat tudnék letölteni???
2010. febr. 4. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Gitárhoz gyakran csinálnak alapokat, énekre szerintem nem nagyon jellemző.

Hacsaknem midiket töltessz le, ami borzasztóan fog szólni. :)

2010. febr. 4. 15:29
 4/8 anonim válasza:
Sony Vegas Pro9-es programmal fölbonthatod a zenet,külön dal,külön zene.Letezik teszt-verzio is,ami 30-40 napig ervenyes.
2010. febr. 11. 01:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Realtek HD Audio Manager
2010. febr. 11. 09:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Mindet kipróbálom!!! Szép napot mindenkinek!
2010. febr. 11. 16:24
 7/8 anonim válasza:

Van, hogy az MP3 dalokhoz a szöveget külön "rétegként" viszik fel. Ami azt jelenti, hogy egy olyan hangszerkesztővel amivel lehet ilyen "rétegeket" kezelni, törölhető a szöveg, és csak a szám marad meg. Illetve tudni kell, hogy a stereo zeneszámoknál mindig legalább 2 réteg van, az egyik a jobb, a másik a bal fülnél dominál.

(Be kell vallanom, én eddig nem láttam ilyen "különszöveges" számot, de nem is néztem csak egyet, tehát egy próbát megér!)

A program amivel lehet ilyet az pl. az Audacity

2010. febr. 11. 20:13
 8/8 anonim válasza:

Utolsó vagyok:

Eltört a fülhallgatóm drótja, és ha nem tekerem át a fülemen, akkor leszedi a szöveget, és csak néha a vokált, meg az alapot hagyja meg (mondjuk egy kicsit torzítva)

Nagyon nagy amúgy :D

2010. nov. 27. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!