Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért történik ez miközben...

Miért történik ez miközben játszok?

Figyelt kérdés

Van egy laptopom. Eléggé jónak mondható. Azokra a játékokra, amikkel játszom, tökéletesen megfelel.

Példa a Team Fortress 2. De nem is a játék neve a lényeg, hanem, hogy mikor játszok befagy a játék pár másodpercre, és kidob az asztalra a windows. Semmi hibaüzenet, és semmi sem fogad, egyszerűen betárja a programot. A gépigénye a laptopnak bőven a játéknak megfelel. Ma észlelem ezt a problémát, de már harmadjára, és eléggé idegesítő. Eddig nem volt ilyen probléma, fél éves a laptop, eddig jól ment rajta ez a játék. Valami ötlet, tipp? Ha valamit kihagytam, kérlek írjátok meg!

2014. dec. 9. 19:48
 1/3 A kérdező kommentje:

U.I.:

Ez is ma történt. Talán segíthet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__6..

ez közre játszhat? Futtattam az avastot, de nem talált fenyegetést (igaz, csak gyors vizsgálatot állítottam be).

2014. dec. 9. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:

Futtasd ezt folyamatosan:

[link]

és amikor kilép a játék, olvasd le, mi lopta el a fókuszt!

2014. dec. 9. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Rendben. Köszönöm!

Ahogy legközelebb játszok, megcsinálom!

2014. dec. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!