Az AVAST lassítja a gépet, ha igen mennyire?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 02:20
11/15 anonim válasza:
egyáltalán nem lassít, ha olyan 2.3GHz fölött vagy:)
Nem ír ki kamu trójait sem, kiválló vírusírtó:)
12/15 anonim válasza:
nekem AMD Athlon X2 3.4GHz (2x3.4GHz) és nem lassít:D
13/15 anonim válasza:
Nekem ugyan nem lassította a gépemet, de a netet igen, nem is kis mértékben. Az amúgy 25 megás netem csak 10-11-el csordogált miatta, de mióta áttértem a viprére, ezzel hibátlanul megy minden, és még a vírusokat, trójaiakat is kiszűrte. Amúgy évekig az avastot használtam, és használnám is, ha nem lett volna bib a nettel, akkor fel sem tűnik, hogy milyen gondok vannak vele.
14/15 anonim válasza:
Én Ad-aware 10 használok és nyugalmi állapotba 10-15 MB terhel ami szerintem elég jó
15/15 anonim válasza:
nekem is lassította nem is kicsit én letöröltem azóta pörög a gép megkérdeztem 1-2 számítógép üzletet ők is azt mondták hogy töröljem le vagy az lehet hogy valamelyik fájl hibás vagy azt hogy kevés a ramod de az én gépembe 4gb ram van tehát ez nem megoldás hogy kevés letöröltem mindent azonnal megnyit stb. ha nem nyitsz meg olyan oldalakat amiket nem ismersz akkor minden rendben van pl facebook gmail freemail ezeket meg lehet nyitni de már olyat hogy hotdog azt már nem ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!