Miért lassítja az Avast egy ideje a letöltést?
Figyelt kérdés
Firefox is és Avast is legfrissebb.
3-4 hónapja nagyon lassítja a UPC-netet az Avast. (Explorerrel is hasonló a jelenség.)
A 15 megás net 2 mega alatt jött egy darabig.
Egy kicsivel később beállt a mostani állapot, 5-6 mega Avasttal, és 10-12 mega Avast nélkül.
Feltöltés változatlanul 1,5 körüli.
Lehet valami beállítási gond?
Esetleg valami megbízható, gyors, magyar nyelvű vírusirtó-ajánlat?
2011. febr. 21. 13:06
1/6 anonim válasza:
Én, mint mindig, most is a NOD32-t javaslom.
Az ugyan nem ingyenes, de a neten találsz hozzá "fix"-et.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de sajnos a 4-es NOD nagyon lassan megy a gépemen. Régebben a 3-as jó volt, meg nem is engedett át ennyi mindent, mint mostanában.
2011. febr. 22. 17:59
3/6 anonim válasza:
Hát én mai napig a 2.7-est használom, tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Ajánlom neked is, egyáltalán nem fogja meg a gépet, csak akkor amikor befejez egy letöltést, azt meg kell várni míg ellenőrzi, de az szerintem kibírható.
4/6 A kérdező kommentje:
És nem is frissíted? Vagy a vírusadatbázist azért frissíti magának? (Már nem emléxem, hogy ment ez.)
2011. febr. 23. 05:11
5/6 anonim válasza:
Igen, ha letöltöd hozzá a "fix"-et, (amitől tulajdonképpen ingyenes lesz), akkor magától frissül.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 23. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!