Az AVAST lassítja a gépet, ha igen mennyire?
Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 02:20
1/15 anonim válasza:
Bizonyos mértékbe minden antivirus lassitja a gépet, viszont az Avastról csupa jó dolgot hallottam minden téren.
2/15 anonim válasza:
Minden program lassítja a gépet. Hogy mennyire, a Feladatkezelőben megnézheted.
3/15 anonim válasza:
Nekem volt és annyira lelassította hogy, mire bejött a Sajátgép 1 perc letelt. Ja és egy csomó kamu trójait rak ki, ami nem is létezik.
4/15 anonim válasza:
Nálam jobban lassított mint az Avira...most azt használom. De az Avast is jó volt, nyugodtan használhatod! Nod32, F-Secure sokkal jobban lassított...nálam mint az Avast.
5/15 anonim válasza:
Avast5 nem lassítjaa gépet.Régi avast nekem lassitota,ez már nem,ésalig eszik a memóriából is.És jó! Nod-ról váltótam,mert sok kamu jelzése volt :)
6/15 anonim válasza:
Változó. Az én gépemen az van, semmi gondom nincs vele. A szüleimére viszont rátettem nemrég, és kegyetlenül lassú lett a gép tőle!
7/15 anonim válasza:
Na ez az! Furcsa de néhány gépen lassít, néhányon nem én is ezt láttam...vajon miért? Próbálj ki többet, pl Avira, Avast, aztán kiderül...
8/15 anonim válasza:
Azt is nézzétek meg a gépeken, hogy melyiken van beállítva automatikus Windows frissítés. A cégnél volt olyan gép, hogy a figyelés 99%-os leterhelést vitt. Leállítottuk a frissítés-figyelést, egyből szupergyors lett a gép. Ez is lehet az oka annak, hogy az egyik gép gyorsabb, mint a másik, és ugyanaz a vírusírtó fut. Peszre a gép paraméterein is múlik, de ez már más téma. Természetesen időnként nem árt manuálisan frissíteni a Win-t.
9/15 anonim válasza:
08:29-nek részemről köszönet a magyarázatért...:)
10/15 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen hatékonyságúra van beállítva az avast (állandó figyelés, e-mail, hálózat, weboldalak ellenőrzése), meg persze az op.rendszertől és főleg a memóriától is függ. 1-2Gb rammal már nem lehet gond vele. :)
De természetesen lassítja, az már más kérdés, hogy lehet, hogy észre sem veszed a különbséget, bármilyen programot futtatsz is mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!