Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Macbook Air 13ra le lehet...

Macbook Air 13ra le lehet tölteni a Power Point-ot?

Figyelt kérdés

2014. dec. 1. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 ühüm... rákerestem csak így, hogy ultra book, első találat első gépét, egy "olcsó" kétszáznegyvenezrest megnéztem: negyedik generációs i5-ös proci, 8gb ram, "1tb" hdd. ehhez képest egy mac air 4gb rammal és 256 gb (oké ssd) tárhellyel) 350 ezer. tényleg megéri. hülyének is. ;)
2014. dec. 8. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:

ma 22:44

Aha és nyilván az is tud 9-10 órás üzemidőt. Nyilván abban is van billentyűzetvilágítás. Nyilván abban az árban is benne van a windows ára és nem oprendszer nélkül adják. Nyilván az is olyan vékony és könnyű. Nyilván abban is olyan kitűnő és jól működő trackpad van, mint az MBA-ban és nem valami iszonyat ótvar fos, mint az általában lenni szokott, stb.

Nem, hiába okoskodsz itt az MBA-kal nem nagyon veszi fel semmi sem a versenyt ebben a kategóriában.

2014. dec. 8. 23:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Arról már ne is beszéljünk, hogy az 1TB-os HDD meg a 256GB-os SSD pariban sincsenek egymással, már csak árban sem. Főleg, hogy a Macekben űber brutál gyors SSD-k vannak.
2014. dec. 8. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Nézzünk már meg egy azonos kategóriájú gépet

Jéééé az majdnem 500e.

[link]

VAgy itt van ez. Ez kb ugyanaz technikailag. Jééé ez is jóval drágább.

[link]

Nem a Suzukit kéne a Mercihez hasonlítani!!!

2014. dec. 8. 23:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen mindenképp Power Point kellene mert a suliban azzal dolgozunk és hanem nem ismerné fel
2014. dec. 10. 21:01
 16/16 A kérdező kommentje:

Szerintem nem érdemes ezen vitatkozni mert nem hiába annyi az ára amennyi..

Egyébként meg köszönöm !! :)

2014. dec. 10. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!