Macbook Air 13ra le lehet tölteni a Power Point-ot?
Mac-re ott van az iWork sokkal jobb, mint az a vacak PP.
De van már online ingyenes office is szóval semmit sem kell letölteni vagy telepíteni. Igaz, hogy nem a teljes funkciók érhetőek el, de simán lehet használni.
Az Office for Mac-kel vannak problémák, de megoldható.
Tökéletesen akkor tudod használni a Power Pointot MacBookon, ha Windows-t futtatsz rajta. Ez nem nagy szám, szóval vehetsz Mac-et nyugodtan.
p.s. Egyébként konkrétan Power Point kell, vagy csak egy prezentációkészítő? Mert az OS X-hez jár az iWork, amiben van Keynote alkalmazás, ami nekem sokkal jobban bejön, mint a PP.
A MacBook-kal nincs probléma, egyedül PowerPointtal (illetve egész mobil office-szal, Excelnél feltételes formázásnál nem szoktam az elméletileg azonos színek stimmelni, ami csak nyomtatáskor jön ki, agyrém) akadtak gondjaim. Ahogy előttem író is említette, Windowst is lehet rátenni (akár OS X mellé is, bár akkor már szűkösen lennél...)
Jövőre jön majd az új Office Mac-re is, remélhetőleg az már jó lesz (iPad-es verzióból kiindulva talán nem kell félni, megtanultak kódolni a srácok Apple platformra is:D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!