Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki írna nekem ide egy...

Valaki írna nekem ide egy olyan kódot, ami a honlapon lévő tartalom részét csak akkor mutatja ha megosztotta a látogató?

Figyelt kérdés

Egy olyan kész kódot, aminek az a funkciója hogy az oldalon eltakarja az általam választott tartalmi részt, és csak ha megosztod, akkor jelenik meg. Facebook, Tweet, +1 (ezekből elég lenne a Fb, és a +1 is)

Lényegében olyan mint a like gyüjtő oldalakon van..biztos vagyok benne hogy ti is találkoztatok már vele.

A válaszokat várom, és köszönöm!

2014. nov. 17. 23:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hadd döntsük már el hogy válaszolunk-e, köszi. Én semmiféle segítséget nem kívánok nyújtani egy ilyen hülyeséghez, ezen az se segít ha őrjönsz. Ha pedig értékes az információd, akkor kérj érte pénzt, vagy jelszavazd le és nézegesd egyedül.
2014. nov. 18. 23:34
 12/17 Drone007 ***** válasza:

"a tartalom értékes, és mivel nem kérek érte pénzt, hát kapjak már annyit hogy megosztja a kiba**ott oldalt érte!"

Ez kb olyan, mintha a piacon az árus nem teszi ki az árút a padra, csak kiírja, hogy itt kapható a legfinomabb paradicsom, de csak az kap, aki előre kifizeti, megnézni, megkóstolni nem lehet. Vennél nála paradicsomot? Hát én nem.

Úgy látom melletted az ész érvek úgy szállnak el, mint a 10-es gyors. Kérlek értelmezd már amit írtam (#6)!

Azt kéred az emberektől, hogy adjanak már tippeket, hogyan rejtsd el az árút, hogy megvétel előtt bárki megnézhesse. Te érted is, hogy mit szeretnél? Persze nyilván meg van a kockázata, hogy fizetés nélkül távozik a vásárló, de tudod ilyen az internet, és a szabad információáramlás. Nem fizetünk azért (like-kal sem), ami nem tetszik.

Két választásod van:

1. szerzel egy ilyen kódot (ha őrjöngés helyett gugliztál volna rég meglenne), és bevállalod, hogy a látogatók 90%-át elveszted. 100 látogatóból 10 like, látogató lemorzsolódás > 0 vagyis fogyni fognak a látogatások.

2. rábízod a látogatókra a like-olás eldöntésének jogát. tartalomtól függően a like-olás 1-50% lesz, a látogatók száma nő

Statisztikailag is érezhető, hogy hosszú távon a 2. megoldás a nyerő, mivel több látogató = nagyobb esély a like-ra.

2014. nov. 19. 10:23
 13/17 A kérdező kommentje:
Itt annyi a gond hogy nem a kérdésre adtok választ. Nem kell a mellébeszélés, tanácsok.. tudom mit akarok.. Kértem egy ilyen kódot mert, én balga..azt hittem kapok segítséget.. Hát nem kaptam! Így jártam! Keresek más olyan oldalt ahol segítenek, és nem az érzésüket mesélik el..
2014. nov. 20. 00:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Ebben senki nem fog, ne is reménykedj.
2014. nov. 20. 07:14
 15/17 Tengor ***** válasza:
#13, nem a kérdésre válaszolunk. Segíteni próbálunk. Persze aki ezt nem fogja fel, azon elég nehéz segíteni.
2014. nov. 20. 08:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Itt a kód: QPcsr34df45
2014. nov. 20. 09:22
 17/17 zsoltihaver válasza:

12-es 2 lehetőségét bővíteném egy 3.-al

esetleg megtehetnéd azt is hogy csak a tartalom mondjuk 80%-át lehet úgy látni ha megosztják/likeolják? ha az illető érdeklődését felkelti továbbmegy ha nem leszarja :D

2014. nov. 29. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!