Valaki írna nekem ide egy olyan kódot, ami a honlapon lévő tartalom részét csak akkor mutatja ha megosztotta a látogató?
Egy olyan kész kódot, aminek az a funkciója hogy az oldalon eltakarja az általam választott tartalmi részt, és csak ha megosztod, akkor jelenik meg. Facebook, Tweet, +1 (ezekből elég lenne a Fb, és a +1 is)
Lényegében olyan mint a like gyüjtő oldalakon van..biztos vagyok benne hogy ti is találkoztatok már vele.
A válaszokat várom, és köszönöm!
"a tartalom értékes, és mivel nem kérek érte pénzt, hát kapjak már annyit hogy megosztja a kiba**ott oldalt érte!"
Ez kb olyan, mintha a piacon az árus nem teszi ki az árút a padra, csak kiírja, hogy itt kapható a legfinomabb paradicsom, de csak az kap, aki előre kifizeti, megnézni, megkóstolni nem lehet. Vennél nála paradicsomot? Hát én nem.
Úgy látom melletted az ész érvek úgy szállnak el, mint a 10-es gyors. Kérlek értelmezd már amit írtam (#6)!
Azt kéred az emberektől, hogy adjanak már tippeket, hogyan rejtsd el az árút, hogy megvétel előtt bárki megnézhesse. Te érted is, hogy mit szeretnél? Persze nyilván meg van a kockázata, hogy fizetés nélkül távozik a vásárló, de tudod ilyen az internet, és a szabad információáramlás. Nem fizetünk azért (like-kal sem), ami nem tetszik.
Két választásod van:
1. szerzel egy ilyen kódot (ha őrjöngés helyett gugliztál volna rég meglenne), és bevállalod, hogy a látogatók 90%-át elveszted. 100 látogatóból 10 like, látogató lemorzsolódás > 0 vagyis fogyni fognak a látogatások.
2. rábízod a látogatókra a like-olás eldöntésének jogát. tartalomtól függően a like-olás 1-50% lesz, a látogatók száma nő
Statisztikailag is érezhető, hogy hosszú távon a 2. megoldás a nyerő, mivel több látogató = nagyobb esély a like-ra.
12-es 2 lehetőségét bővíteném egy 3.-al
esetleg megtehetnéd azt is hogy csak a tartalom mondjuk 80%-át lehet úgy látni ha megosztják/likeolják? ha az illető érdeklődését felkelti továbbmegy ha nem leszarja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!