Eddig sok módszerrel próbálkoztam, hogy a a fótók fehér hátterét eltüntessem és csak képek kontúrvonalai maradjanak, hogy azokat egy-egy kompozícióba be tudjam építeni. Milyen módszert tudnátok ajánlani?
Adobe Photoshop-ot próbáltad már?
Ezt, hogy Paint, felejtsd már el :D
Photoshop... Pénzt is adsz rá a kérdezőnek?
Gimppel meg tudod csinálni.
Van trial verzió is...
és torrent is...
Persze, mert mindenkinek eredeti mindene, nem? :D
én bevallom, loptam a PS-t.
Sőt az oprendszert is.
Szerintem az emberek 99%-ának már az oprendszere is hamis...
De abban igazad van, hogy ne buzdítsak. Van próbaverzió is, meg ingyenes gimp
Bármilyen képszerkesztővel ami kezeli a rétegeket, meg lehet csinálni, pl. PhotoFiltre. A varázspálcával kijelölöd a fehér háttérképet és bmp fájlformátumban mented el, ez megtartja a háttér átlátszóságát.
Van a Photoshophoz hasonló ingyenes online képszerkesztő, olyasmi mint a Photoshop Elements, Autoesk Pixlr a neve, itt van:
"Minden illegális program megtalálásában segít a google, akkor minek itt ez a kutyakomédia."
Azért mert a feladat elvégzésére van ingyenes, könnyen kezelhető alternatíva.
És ha már van legálisan ingyenes alternatíva, akkor minek az illegális lehetőséget választani, amivel rossz esetben vírusfertőzésnek is kiteheti magát a kérdező.
"Ha a vezető politikai elitünk pofátlanul lop, akkor miért én legyek becsületes és legfőképp miből?"
<irónia>
Tehát akkor:
- megerőszakolhatom a barátnődet
- ellophatom a biciklidet
- felgyújthatom a házadat
hisz mások mással is megteszik - miért ne tehetném meg?
Ja, mert neked ezzel gondot okozok? Ugyan már, c'est la vie! ÉLjen az anarchia!
</irónia>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!