Windows 8 8.1 gépfüggő?
Fel lehet tenni bármilyen gépre?
2012-ben összerakott gépre szeretném feltelepíteni a windows 8-at, utánna a 8.1-et. Az alaplap driver cd-re rá van írva hogy windows xp/7, és a vieókártyám cd-jén is, rá merjem rakni?
Ha e szerint az opció szerint írtad ki, akkor működnie kéne: [link] az alábbi feltételekkel:
- az ISO fájl maradéktalanul azt tartalmazza, amit tartalmaznia kell;
- beállítottad a BIOS-ban, hogy az optikai meghajtóról bootoljon.
Ha van egy PowerISO programod, azzal a legcélszerűbb bootolható pendriveot készíteni, ezzel az opcióval: [link]
A Neroban pontosan a szerint az opció szerint írtam ki, bios-ban hogy kell beállítani, olvastam hogy kell valamit, de nem találtam megoldást hogy pontosan mit, biost sikerölt behoznom addig eljutottam.
És ha win 8-at másik vinyóra tlepítem akkor dualbotos lesz a gép?
A BIOS-ban a Boot menüben kell beállítani elsődlegesnek az optikai meghajtót, majd elmenteni. Az elmentés után újraindul a gép és már az optikai meghajtóról fog bootolni.
Hogy dual boot lesz-e vagy sem, azt sajnos nem tudom megmondani, mert még sosem telepítettem két op.rendszert se azonos, se más-más meghajtóra, így nincs tapasztalatom, hülyeséget meg nem akarok mondani.
Firs boot device opció alatt kell kiválasztani a CDROM-ot?
Jelenleg Hard Disk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!