Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Integrált intel és ati videoká...

MuSky kérdése:

Integrált intel és ati videokártya driver probléma?

Figyelt kérdés

nem találok megfelelő drivert.

a konfig:

Dell Inspirion 3521

integrált:

Intell HD Graphics 4000

ATI:

AMD Radeon HD 7670M

a Dell honlapján nagyon régi driverek vannak nem jók velük a játékok a far cry 3 bugos, rosszak a fényei.

az amd honlapon van egy új driver a hd 7xxx series-hez, de miután azt telepítem majd újraindítom a laptopot ez a hibaüzenet fogad:

"AMD grafikus illesztőprogram nincs telepítve vagy az AMD illesztőprogram nem működik megfelelően. Telepítsen az AMD hardvernek megfelelő AMD illesztőprogramot"

nem kell esetleg valamilyen külön program ha két videokártya is van a gépben?

(integrált intel és az amd)

vagy esetleg tudnátok linkelni olyan drivert ami működik is?

vagy esetleg próbáljam meg egy segítő programmal pl driver easy?

vagy telepítsem újra a gépet és kezdjem egyből az amd honlapjáról leszedettel ? hátha az a baja,hogy nem tudta teljesen törölni a dell-es amd drivert és azért rakja fel rosszul.

ti mit tennétek?

2014. okt. 21. 12:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

az nem lehetséges ,hogy a win 7 ultimate verziója a baj?

és pl profession-al menne a driver

2014. okt. 21. 15:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Menne
2014. okt. 21. 16:05
 13/19 anonim ***** válasza:
i5 vagy i3 ??
2014. okt. 21. 16:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Intel Turbo Boost Technology Monitor

ezt is szedd le

2014. okt. 21. 16:12
 15/19 A kérdező kommentje:

i5 3337U

intel turbo boost is fel volt rakva.

akkor ezek szerint az ultimate nem kombatibilis ezekkel?

2014. okt. 21. 16:37
 16/19 A kérdező kommentje:

konkrétan ezek vannak a laptopban:

[link]

2014. okt. 21. 16:42
 17/19 anonim válasza:

Szia, mindenképpen rakd újra a windowst! Ezek a gépek már jobban szeretik a 8.1-et. Én helyedben azt erőltetném.

Mindenesetre a driver telepítéseken van a hangsúly. Mindenképpen a gyári dell support oldalról szedd, azok a legstabilabbak! Win7-nél én azt tapasztaltam,hogy az AMD videókarinak szüksége van a net framework-re.(4.5) Ehhez viszont win7 sp1 kell. (a 8.1-ben amúgy ezek már integrálva vannak). Szóval ez a két dolog legyen meg mielőtt elkezdesz drivereket pakolni!

Chpiset driver elsőnek és restart! Amikor a videókarikat rakod ott figyelni kell! Elsőnek az integrált Intel telepítsd és újraindítás! Aztán az AMD dedikált és ismét restrat. Ha így csinálod jónak kell lennie. Nekem is Dell van és szívtam vele de fórum olvasása és saját tapasztalat után már minden rendben van és működik...Írd meg,sikerölt-e!

2014. okt. 22. 07:52
 18/19 A kérdező kommentje:
igen igen így már sikerült, újrarakás után a helyes sorrenddel.
2014. okt. 22. 08:54
 19/19 anonim ***** válasza:
:)
2014. okt. 22. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!