Integrált intel és ati videokártya driver probléma?
nem találok megfelelő drivert.
a konfig:
Dell Inspirion 3521
integrált:
Intell HD Graphics 4000
ATI:
AMD Radeon HD 7670M
a Dell honlapján nagyon régi driverek vannak nem jók velük a játékok a far cry 3 bugos, rosszak a fényei.
az amd honlapon van egy új driver a hd 7xxx series-hez, de miután azt telepítem majd újraindítom a laptopot ez a hibaüzenet fogad:
"AMD grafikus illesztőprogram nincs telepítve vagy az AMD illesztőprogram nem működik megfelelően. Telepítsen az AMD hardvernek megfelelő AMD illesztőprogramot"
nem kell esetleg valamilyen külön program ha két videokártya is van a gépben?
(integrált intel és az amd)
vagy esetleg tudnátok linkelni olyan drivert ami működik is?
vagy esetleg próbáljam meg egy segítő programmal pl driver easy?
vagy telepítsem újra a gépet és kezdjem egyből az amd honlapjáról leszedettel ? hátha az a baja,hogy nem tudta teljesen törölni a dell-es amd drivert és azért rakja fel rosszul.
ti mit tennétek?
Szerintem ezt próbáld meg: [link]
Nem lehet, hogy nem mobility drivert töltöttél le, hanem normál (asztali kártyához valót)?
nem sajnos nem az lesz a hiba, direkt néztem ,hogy notebook graphics legyen és ne desktop graphics.
azért köszi a segítséget
A chipset drivert is rakjad fel
nem véletlen HD8730M kártya van bent ?
rendben, megpróbálom azt is.
nem tuti nem az everest ultimate ezt írta
Törölj le mindent és a sorrend
de törlés után rakjad fel a Intel HM77 Chipset drivert
1 nek Intell HD Graphics 4000 telepit
2 nak AMD Radeon HD 7670M
próbáltam most leszedni mindent, csökkentett módban driver swepper-el és utána chipset az okés, utána intel nem jó.
szóval most meg próbálom újra telepíteni a gépet
és abban a sorrendben felrakni ahogy te írtad és csak utána a többi kisebb driver mint pl net,hang, usb-k stb és csak utána windows frissítések hátha úgy jó lesz.
köszi
driver swepper ?? mi én nem igy gondoltam
de minegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!