Hogyan oldható meg ez a probléma a számítógépemben? (villámcsapás okozta)
Nekem eddig egyszer se volt, hogy bajt okozott volna egy villámcsapás a gépemmel. Sose kapcsoltam ki olyankor, sokszor újra indult. Most viszont sima indításnál az üdvözlőképernyőn csak tölt (win7) de tovább nem megy. Safe mode-ban tudtam elindítani. Internet minden működik, de egy nagy gond lenne. Játékot próbáltam safe mode-ban elindítani.
Ezt írja ki: Could not find any compatible Direct3D devices. Graphics adapter must support the following features: Shader Model 2.0: * Not supported * 24Bit Depth Buffer: * Not Supported *
Nyilván a videokártyával van baj. Systemrequirements-en lefuttattam ezen a játékon tesztet. Egyedül a videokártya memóriáját húzza át (ott csupa nullát ír, mintha nem is lenne video memória, a többi mind ki van pipálva és ír adatot). Érzékeli a jobb videokártyámat. A gépemben van még ezen kívül másik videokártya, ami ezerszer gyengébb. Nem menthető meg sehogyse a videokártya? Fura hogy az ment tönkre és nem az alaplap vagy a processzor. Videokártya az nem nagyon szokott ilyenkor tönkre menni.
Tuti videokártyáva van valami, egy régebbi játék is ezt irja ki: FATAL ERROR: No sound devices available! Check your OpenAL installation
csak nem tudom hogy ez most megoldható-e valahogy, nem akarom kidobni a drága kártyát
Fear: Unable to initialize the renderer to a valid mode
Youtube-on jó minőségbe mennek a videok, de nekem integrált videokártyám is van most a gépbe (2 videokártyám van benn összesen). Nem lehet hogy azt használja automatikusan a videokhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!