Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A windows nem telepithető...

A windows nem telepithető erre a lemezre probléma?

Figyelt kérdés

Újra kellet telepitenem a windows 7 et és amikor kiakartam választani ,hogy az előzőre telepítse de nem engedte mert ezt irta : (A windows nem telepithető erre a lemezre.A kijelölt lemez MBR particiós táblát tartalmaz. EFI alap rendszerekben a windows csak GPT lemezekre telepíthető)

eddig nekem a C meghajtón volt a windows és a D-n a töbi dolog pl.játék,film. most megoldottam hogy ide telepitsem a windowst a filmekhez és játékokhoz meghajtóra. de ez így nem jó mert minden egyben van Hogy tudnám megoldani azt hogy a windowst külön meghajtón legyen megint? előre is köszönöm a segítséget.

2014. okt. 20. 10:28
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
szerintem szólj valakinek aki oda ül melléd
2014. okt. 20. 15:51
 22/34 A kérdező kommentje:
Már telepiti .csak ahol formázni kellet nem engedte hogy változtasak a partició méretén és az érdekel már csak,hogy ezen utólag lehet e majd változtatni
2014. okt. 20. 15:59
 23/34 anonim ***** válasza:
Utólag? Ebben az esetben nehezen. Ha minden adatod el volt mentve külső lemezre, akkor telepítéskor az összes partíciót törölnöd kellett volna, majd létrehozni egy C-t, amire megy a Windows, később pedig rendszer alól a lemezkezelőben létrehozod a másikat az adatoknak. Talán elég lett volna a C partíció törlése is, majd az ebből a meghajtóból lett lefoglalatlan területet kijelölve, ide telepíted a rendszert.
2014. okt. 20. 16:14
 24/34 A kérdező kommentje:
Végülis igy is jó ahogy most van. Van egy b 25gb van egy c 50gb és van 855gb. Mind a 3 egyszerü kötet azt irja hameg berakok egy cd-t azt irja rá hogy elsődleges partició .hogy csináljam meg,hogy a windows-os partició legyen az elsődleges?
2014. okt. 20. 16:25
 25/34 anonim ***** válasza:
Neked biztosan jó, de én futva menekülnék ilyen sorrend elől. Az A,B a floppy-nak van fenntartva. Az egy dolog, hogy már nem használunk floppy-t, de nálam a meghajtók akkor is C-től kezdődnek. Frissen van telepítve a rendszered, nem vesztesz sokat, ha megcsinálod ahogyan írtam. #23
2014. okt. 20. 16:46
 26/34 A kérdező kommentje:
úgy akartam eredetileg csak nem engedte törölni a 25 gb os particiót
2014. okt. 20. 17:07
 27/34 anonim ***** válasza:
Olyan nincs. Egy telepítőlemezzel simán le lehet törölni egy meghajtó partícióit. Mi volt a hibajelenség/hibaüzenet amiért nem ment?
2014. okt. 20. 17:12
 28/34 A kérdező kommentje:
ugyan az amit már leirtam egyszer hiba 0x8004242d
2014. okt. 20. 17:22
 29/34 A kérdező kommentje:
de megfelel így is. már csak azt kell megoldani ,hogy a windows-os partició legyen az elsődleges. ezt hogy kell megcsinálni mert mindig az az elsődleges amit berakok cd-t legyen az bármi
2014. okt. 20. 17:24
 30/34 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben jól jöhet egy linux alapú live CD vagy USB, ezzel törölheted azt, amit a Windows telepítője nem tud. Pl: [link]

Én még mindig ezt mondom, mert fogalmam sincs, hogyan lehet a CD az elsődleges. Vagy nem csak induláskor mondod? BIOS vagy UEFI-ben be kell állítani, hogy a optikai meghajtó helyett a merevlemezről induljon a rendszer.

2014. okt. 20. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!