A windows nem telepithető erre a lemezre probléma?
Újra kellet telepitenem a windows 7 et és amikor kiakartam választani ,hogy az előzőre telepítse de nem engedte mert ezt irta : (A windows nem telepithető erre a lemezre.A kijelölt lemez MBR particiós táblát tartalmaz. EFI alap rendszerekben a windows csak GPT lemezekre telepíthető)
eddig nekem a C meghajtón volt a windows és a D-n a töbi dolog pl.játék,film. most megoldottam hogy ide telepitsem a windowst a filmekhez és játékokhoz meghajtóra. de ez így nem jó mert minden egyben van Hogy tudnám megoldani azt hogy a windowst külön meghajtón legyen megint? előre is köszönöm a segítséget.
Ö csináltál már telepítést ?? egyáltalán ? csak kérdem ?
tehát úgy hogy beállítod a biost hogy cd röl boot oljon és teljesen kopasz windowst raksz fel
windows alól nem tudsz formázni és telepiteni
tehát minden képen cd röl inditod el a gépet
http://www.youtube.com/watch?v=RhIc2MncE34
nézd végig a videót ! azt hozzá teszem hogy virtuális pc t használ hogy megtudja mutatni a lépéseket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!